Jump to content

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted

Imas ih vise i od Ravanelija hahhahah  :icon_biggrin:

ravaneli mi je srednje ime, dobijeno na mnogobrojnim fudbalskim terminima zbog nogometnog znanja i fizicke slicnosti sa doticnim :icon_biggrin: P.S. ovo nogometno znanje si mnogo puta osjetio na vlastitoj kozi :77tooth::48thumbsup:

Posted

ravaneli mi je srednje ime, dobijeno na mnogobrojnim fudbalskim terminima zbog nogometnog znanja i fizicke slicnosti sa doticnim :icon_biggrin: P.S. ovo nogometno znanje si mnogo puta osjetio na vlastitoj kozi :77tooth::48thumbsup:

hahhahahha od svega napisanog dosad, ovo ti je vrh vrhova  :48thumbsup:   e stvarno sta sve od tebe necu cuti....hehhehe pa bolan osjetio si licno Ashley Younga kako prolazi pored tebe uz lagani povjetarac :)

sad bez zeze, jesi li ti meni ijednom ikada uspio oduzeti loptu?

Posted

heheehe ma ovima sa memli strane grada ne mozes stati u kraj moj Perkane, ima ih k'o glista poslije kise, mnogo vlage ima u njihovom dijelu grada  :icon_biggrin:  :icon_biggrin:  vidis da su im i postovi nekakvi vodeni  :43th_sdb08731:

Moj Perkane druze balavci se malo igraju  :77tooth:

Jos samo  da se Emir javi  pa ce biti :62fans:

:icon_eek:

Posted

hahhahahha od svega napisanog dosad, ovo ti je vrh vrhova  :48thumbsup:   e stvarno sta sve od tebe necu cuti....hehhehe pa bolan osjetio si licno Ashley Younga kako prolazi pored tebe uz lagani povjetarac :)

sad bez zeze, jesi li ti meni ijednom ikada uspio oduzeti loptu?

je li Ravaneli oduzimo lopte il trpo golove  :icon_biggrin:  citaj sta ti pisem  :77tooth: