Almiric 5 Posted February 25, 2013 02:30, Chicago Blackhawks - Edmonton Oilers tip 1, @ 1.85, 8/10, Expekt Chicago u odlicnoj seriji.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted February 25, 2013 (edited) Hockey, NHL01:30 CET (26/02/2013)Ottawa Senators - Montreal Canadiens(Money Line)Pick: Montreal Canadiens (46 šuteva na gol Habsi 2 puta u SO imali penal za pobedu ali Bishop ceo meč čuda činio ) Odd: 1.80Bookie: MarathonbetStake: 6/10Večeras se u Corel Centre -( Kanata, ON) igra meč između domaćih Senatorsa (11-6-2) i gostujućih Canadiens (12-4-2)...Kanadski derbi između timova kojima niko nije davao neke šanse pre početka sezone i jedni i drugi su bili u donjem delu favorita ali van svakog očekivanja pružaju odlične igre Senatorsi su 6 tim na Istoku sa 24 boda samo 2 manje od vodećih upravo njihovih današnjih protivnika Canadiansa koji imaju 26 bodova.U ovom meču bi ja dao prednost popularnim Habsimaiz više razloga a jedan od glavnih je sve veća bolnica kod domaćina.Senatorsi u meč ulaze u seriji od čak 4 pobede kad su svi od njih očekivali pad na listipovređenih su im sjajni igrači odavno C J. Spezza kao i fenomenalni LW M. Michalek, kao i sjajni defanzivac D E. Karlsson koji je imao velikog udela i u napadu sa čak 10 poena (6 G,4 A) uz to naprošlom meču im se povredio prvi golman C. Anderson koga su bukvalno izneli sa leda i večeras gotovo sigurno će na gol rezerva B. Bishop uz to još parpovređenih igrača manje bitnih u timu domaćina ali sve tanji roster u ovako ubitačnom ubrzanom rasporedu u prvenstvu će im sigurno praviti sve više problema.Iako u timu imaju još kvalitetnih pojedinaca sigurno je da su dosta oslabljeni.Sa druge strane Habsi najslavniji tim u Istoriji ove igre doživljavaju trenutke koje su dugo čekali iako nemaju toliko kvalitetan tim sjajno su igrani i igraju frenetično vrše fantastičan pritisak izuzetno brzo kližu imaju fantastičnu transformaciju u kontranapade.Imaju veomačvrstu odbranu na koju se i oslanjaju koja u proseku prima 2.07 golova gde je na čelu te odbrane sjajni C. Price(1.97 GAA, .923 SV%) dok je napad malo pao u formi ali samveć pričao da nemogu dugo da drže taj prosek ali i dalje igraju sjajno T. Plekanec,D. Desharnais,M. Pacioretty,R. Bourque,B. Gionta...Svakako da će meč biti izuzetno tvrd oba tima su maksimalno motivisani ali ja bi ipak dao prednost gostima i uzimam Canadianse ML.... Edited February 26, 2013 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted February 25, 2013 02:30, Chicago Blackhawks - Edmonton Oilers, tip 1 @ 1.85, Unibet,8/10 Mec iz Nhl lige u kome Chikago docekuje Edmonton iz Kanade Prosle serzone sam imao dosta uspeha sa Nhl a ni ove nije lose iako nisam stavljao analize jer me iskreno mrzi da prevodim sa ESPN-a koji mi je glavni izvor informacija uz Nhl zvanicni sajt Iako vise volim da igram over ili under odlucio sam se da igram fix jer ima nekoliko razloga a jedan od najvecih je sto Chikago u zadnja tro meca nije pobedio Edmonton sto je previse jer su u svakom slucaju bolji a pogotovo u ovoj sezoni gde se nalaze na prvom mestu zapada sa ucinkom 18 11 4 3 0 58:35 33na svom terenu imaju 8 5 2 1 0 21:13 15a u seriji od 6 meceva na svom tyerenu imaju 5 pobeda i 1 poraz i to nakom penala od Anahajma a pobedili su dva puta San Jose, L.A., Columbus a Vancuver posle penala ovo im je nabolji start sa 15 pobeda i 3 poraza iu istoriji a treci je u istoriji NHL Edmonton je tek 13-ti na Zapadu sa ucinkom 17 3 4 3 7 40:46 17a u gostima su losi 7 1 2 1 3 15:16 7Edmonton je zadnjih 5 meceva igrao na svom ledu a ima 3 poraza i po jednu pobedu u regularnom toku i jednu nakon penala dakle sve u svemu mislim da Chikago ima veliki motiv da poboljsa svoj najbolji start ali i da se posveti za zadnja 3 poraza, Edmonton nije u nekoj narocitoj formi i pobeda Chikaga je realna Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted February 25, 2013 (edited) Hockey, NHL01:00 CET (26/02/2013)Philadelphia Flyers - Toronto Maple Leafs(Total Goals)Pick: Over 5.5 Odd: 1.87Bookie: MarathonbetStake: 4/10Večeras se u Wachovia Center - (Philadelphia, PA) igraju domaći Flyers (9-10-1) i gostujući Maple Leafs (11-8-0)...Iako je domaćin konačno počeo bolje da igra ja bi ovde izbegao igru na pobdnika meča i uzeću Over golova koji mi se čine dosta izgledni.Fila dobija preko trigolapo meču dok su sada i podigli formu u napadu i igraju mnogo efikasnije sad su naskoro tri gola po meču igraju dosta otvoren hokej sa malo kalkulacija na gol više.Sa druge strane Toronto igra malo drugačije nego ranije sa mnogo više pažnje u odbrani ali na strani su i dosta efikasni i očekujem i od njih otvoren meč.I tradicija njihovih duela u zadnje vreme ide u prilog tome-Over is 4-1 in the last 5 meetings!Uzimam Over 5.5 na meču za nešt manji ulig... Edited February 26, 2013 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted February 25, 2013 (edited) Hockey, NHL04:35 CET (26/02/2013)Los Angeles Kings - Anaheim Ducks(Team Goals)Pick: Anaheim Ducks Under 2.5 Odd: 1.76Bookie: Pinnacle SportsStake: 5/10Večeras se u Staples Center -( Los Angeles, CA) igra meč između domaćih Kings (8-6-2) i gostujućih Ducks (13-2-1)..Svakako derbi Pacific divizije između timova koji igraju u odličnim formam Kingsi 3 vezane pobede a sjajni Ducksi ove sezone čak 6 vezaqnih pobeda.Očekujem izuzetno tvrd meč sa puno kontakta i prekida i očekujem mali broj poena ali ja ću ovde probati sa underom poena gostiju granica je 2.5..Iako su Ducksi najefikasniji tim Zapada sa prosekom od 3.31 golom po meču mislim da im večeras neće biti lako da probiju zid domaćina.Iako imaju sjajnih igrača u napadu čak 3 veoma kvalitetne linije u meč ulaze posle sinoćnog teškog meča sa Avelanshima koji su dobili tek u OT sa 4-3sigurno je da nisu baš odmorni i da će u jednoj zatvorenijoj utakmici tražiti šansu.Sa druge strane Kingsi polako dižu formu i sve više podsećaju na prošlogodišnji tim sa čvrstom neprobojnom odbrnom i na golu je sve bolji J. Quick presingom protivniku ne dozvoljavaju previše šuteva na gol.Uzimam Under Ducksa 2.5.... Edited February 26, 2013 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites