Almiric 5 Posted February 26, 2013 jes to na poslu? Nisam..kuci...a mala nervozna, cas hoce vani, cas hoce kuci...salta nas cijeli dan...lakse raditi nego biti kuci.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 26, 2013 Pa gdje nadje one hanume da se kladis na njih cccc Pored fudbala koji pratis, ti igras nesto za koje nikad nisam cuo, pretpostavljam ni ti..... jebaji ga, spremaj parove za naredna 2 dana ma vec sam neki dan prosao na ovoj pereiri, kontao opet ccccc Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 26, 2013 ma vec sam neki dan prosao na ovoj pereiri, kontao opet ccccc moj Almiricu kako si ti površan.... prošao si jer smo igrali protiv nje i izgubila je..... i da si danas igrao protiv nje - prošao bi glatko Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 26, 2013 Almiricu stigli parovi za tenis, evo ja i Dino ih istovaramo iz kamiona Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 26, 2013 štp vukovi vrebaju na Hazarderu, galopriaju zamnom ali opet kaskaju dajte momci sve od sebe, možda me do kraja mjeseca i "ugrozite" Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted February 26, 2013 Dobro veče..... Šta sam sve promašio u natjecanju unibet.....Najprije sam pogodio pobjedu Malekove protiv Pareire....napisao sam,da se igra sutra...onda sam pogodio TIP x u prvom poluvremenu Udinese - Napoli pa je Nadrealista malo prije mene isto odigrao... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted February 26, 2013 (edited) štp vukovi vrebaju na Hazarderu, galopriaju zamnom ali opet kaskaju dajte momci sve od sebe, možda me do kraja mjeseca i "ugrozite" Ja bi te već odavno ugrozio ali sam dva dana pogodio TIP i još sam promašio kod pravila.... Edited February 26, 2013 by roberth Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 26, 2013 Dobro veče..... Šta sam sve promašio u natjecanju unibet.....Najprije sam pogodio pobjedu Malekove protiv Pareire....napisao sam,da se igra sutra...onda sam pogodio TIP x u prvom poluvremenu Udinese - Napoli pa je Nadrealista malo prije mene isto odigrao... ko prvi djevojci, sam u nju upada Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 26, 2013 (edited) Almiricu stigli parovi za tenis, evo ja i Dino ih istovaramo iz kamiona Kasno je sada..zakazao si danas, trebamo ti izvrsiti upgrade sistema Edited February 26, 2013 by Almiric Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 26, 2013 moj Almiricu kako si ti površan.... prošao si jer smo igrali protiv nje i izgubila je..... i da si danas igrao protiv nje - prošao bi glatko e jebiga Emire... igrali smo na nju i prosli evo ti par od 22.02.13: Posted 22.02.2013. - 12:58h Naziv kladionice: bet-at-homeBroj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 17:00 Naziv para: Minella M. - Pereira T. Tip para: 2 Tečaj: 1.600 Ko je povrsan? Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted February 26, 2013 Ne daj se Almiricu .svi protiv tebe... Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 26, 2013 Kasno je sada..zakazao si danas, trebamo ti izvrsiti upgrade sistema stigla teniska ponuda za sutra, svježa, topla, još se puši iz nje ali sutra je mežunarodni dan "plati mi ručak - reći ću ti dobitni par" Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 26, 2013 Ne daj se Almiricu .svi protiv tebe... E moj Perkane, valja njih podnositi i u privatnom zivotu...jako je stresno ali balans mi pravi smijeh koji imam konstantno na licu gledajuci ih kako pokusavaju da evoluiraju polako Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 26, 2013 stigla teniska ponuda za sutra, svježa, topla, još se puši iz nje ali sutra je mežunarodni dan "plati mi ručak - reći ću ti dobitni par" prvo treba da se izvadis za danas, da bi se pricalo o buducnosti Quote Share this post Link to post Share on other sites