Jump to content

Recommended Posts

Posted

hvala robeth, morao sam stati sa postavljanjem tipova jer nije fer prema mojim kolegama dinnosu i Nadrealisti da im pobjegnem po 50 bodova. Stao sam i sada su ublažili tu razliku  :icon_razz:  :icon_razz:  :icon_razz:

I :icon_biggrin: corava koka zrno ubode 

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ja pratim samog sebe ( retko kad  ukradem od nekog neki par, ali to je velika retkost).  

i današnji dan prošao  :uredu:  :uredu:  :uredu:  :uredu: , Čak i par od koga sam najvise ocekivao  iako je kvota bila 2,55 ( Bwin) i 2.60 (mozzart)

Al Ain - Al-Hilal -FT 3:1 :icon_razz:  :icon_razz:  :icon_razz:  :icon_razz: 

Posted

pozdrav, eto, postavio par za expekt takmičenje - čestitke almiriču i ostalima za odličnu borbu u takmičenju - nada se, da svi radite uplate na svojim pickovima

Pozdrav...lijepo zboris  :48thumbsup:   svaka i tebi cast, predobar si ovaj mjesec, ako pobjedis, bice zasluzeno... :48thumbsup:

Posted

da pratim Almirica sa uplatama? to ti ozbiljno?  :icon_eek:

to ne bi ni Bill Gates izdržao da ga prati mjesec dana, sorry visoka granica  :icon_razz:

da si me pratio, druzio bi se sa Billom  :48thumbsup:  ja se maloprije cuo, kaze hoce na kafu, ko nas zavadi  :icon_biggrin:

Posted

Ja pratim samog sebe ( retko kad  ukradem od nekog neki par, ali to je velika retkost).  

i današnji dan prošao  :uredu:  :uredu:  :uredu:  :uredu: , Čak i par od koga sam najvise ocekivao  iako je kvota bila 2,55 ( Bwin) i 2.60 (mozzart)

Al Ain - Al-Hilal -FT 3:1 :icon_razz:  :icon_razz:  :icon_razz:  :icon_razz: 

dobar  :48thumbsup:

Posted

KRIVO SI ME SHVtio - svaki sebe neka prati, ako koji mjesec ne de baš ok, prati one, kojim ide :57bye:

Ma ne ispravljaj se, pusti djecake da prozive mladost - ludost... :icon_biggrin:  :icon_biggrin:

Posted

poštovao sam fair play i stao sam da ne nakucavam više bodova, ovako će na kraju tabela da izgleda kao da je bilo gusto  :icon_razz:

sljedeći mjesec igram samo 50% dana, a vi kuckajte svaki dan ponešto, tako ćemo biti egal :icon_razz:

ti i fer play? 

Vatra i voda?

Zemlja i nebo?

Sarajevo i Zeljo?

smijesno  :50yes:  :icon_biggrin:  :icon_biggrin:  :icon_biggrin: