Jump to content

Recommended Posts

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Igrao sam danas na ovog Al Ahlija...vode 1:0 trenutno, gledma streaming imaju dosta sansi ali nema drugog gola...bojim se kazne...

Eto ga 2-0... nema kazne :48thumbsup:

Posted

Emiru moram čestitati za odlične tipove u natjecanju Unibet....samo  5 puta je promašio.... :48thumbsup:

hvala robeth, morao sam stati sa postavljanjem tipova jer nije fer prema mojim kolegama dinnosu i Nadrealisti da im pobjegnem po 50 bodova. Stao sam i sada su ublažili tu razliku  :icon_razz:  :icon_razz:  :icon_razz:

Posted

Igrao sam danas na ovog Al Ahlija...vode 1:0 trenutno, gledma streaming imaju dosta sansi ali nema drugog gola...bojim se kazne...

po tvom odabiru para se vidi ko je danas sa tobom bio na poslu  :icon_surprised:

Posted

hvala robeth, morao sam stati sa postavljanjem tipova jer nije fer prema mojim kolegama dinnosu i Nadrealisti da im pobjegnem po 50 bodova. Stao sam i sada su ublažili tu razliku  :icon_razz:  :icon_razz:  :icon_razz:

Ti da si postavljao parove, ne bi bio medju prva tri mjesta, sreca tvoja pa si stao :icon_biggrin:

Posted

pozdrav, eto, postavio par za expekt takmičenje - čestitke almiriču i ostalima za odličnu borbu u takmičenju - nada se, da svi radite uplate na svojim pickovima

Posted

Ti da si postavljao parove, ne bi bio medju prva tri mjesta, sreca tvoja pa si stao :icon_biggrin:

poštovao sam fair play i stao sam da ne nakucavam više bodova, ovako će na kraju tabela da izgleda kao da je bilo gusto  :icon_razz:

sljedeći mjesec igram samo 50% dana, a vi kuckajte svaki dan ponešto, tako ćemo biti egal :icon_razz:

Posted

pozdrav, eto, postavio par za expekt takmičenje - čestitke almiriču i ostalima za odličnu borbu u takmičenju - nada se, da svi radite uplate na svojim pickovima

da pratim Almirica sa uplatama? to ti ozbiljno?  :icon_eek:

to ne bi ni Bill Gates izdržao da ga prati mjesec dana, sorry visoka granica  :icon_razz:

Posted

Eto ga 2-0... nema kazne :48thumbsup:

eto ga, prodje uh, da samo znas sta je onaj Cisse (znas onaj francuz sa cudnim frizurama)sve fulio za ovu drugu ekipu,dva puta sam na golmana ide...sreca..