Almiric 5 Posted February 27, 2013 hvala robeth, morao sam stati sa postavljanjem tipova jer nije fer prema mojim kolegama dinnosu i Nadrealisti da im pobjegnem po 50 bodova. Stao sam i sada su ublažili tu razliku I corava koka zrno ubode Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 27, 2013 Ja pratim samog sebe ( retko kad ukradem od nekog neki par, ali to je velika retkost). i današnji dan prošao , Čak i par od koga sam najvise ocekivao iako je kvota bila 2,55 ( Bwin) i 2.60 (mozzart) Al Ain - Al-Hilal -FT 3:1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 27, 2013 po tvom odabiru para se vidi ko je danas sa tobom bio na poslu jeste moram i ja imati svog dojavljaca kao Dinos iz Australije Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 27, 2013 pozdrav, eto, postavio par za expekt takmičenje - čestitke almiriču i ostalima za odličnu borbu u takmičenju - nada se, da svi radite uplate na svojim pickovima Pozdrav...lijepo zboris svaka i tebi cast, predobar si ovaj mjesec, ako pobjedis, bice zasluzeno... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 27, 2013 da pratim Almirica sa uplatama? to ti ozbiljno? to ne bi ni Bill Gates izdržao da ga prati mjesec dana, sorry visoka granica da si me pratio, druzio bi se sa Billom ja se maloprije cuo, kaze hoce na kafu, ko nas zavadi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 27, 2013 Ja pratim samog sebe ( retko kad ukradem od nekog neki par, ali to je velika retkost). i današnji dan prošao , Čak i par od koga sam najvise ocekivao iako je kvota bila 2,55 ( Bwin) i 2.60 (mozzart) Al Ain - Al-Hilal -FT 3:1 dobar Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 27, 2013 KRIVO SI ME SHVtio - svaki sebe neka prati, ako koji mjesec ne de baš ok, prati one, kojim ide Ma ne ispravljaj se, pusti djecake da prozive mladost - ludost... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 27, 2013 poštovao sam fair play i stao sam da ne nakucavam više bodova, ovako će na kraju tabela da izgleda kao da je bilo gusto sljedeći mjesec igram samo 50% dana, a vi kuckajte svaki dan ponešto, tako ćemo biti egal ti i fer play? Vatra i voda? Zemlja i nebo? Sarajevo i Zeljo? smijesno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 27, 2013 Ti da si postavljao parove, ne bi bio medju prva tri mjesta, sreca tvoja pa si stao nek si mu rekao Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted February 27, 2013 errani če odigrat svau igru na 40 - a onda da vidimo, ako če bit dosta ( treba mi 5 igara ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted February 27, 2013 edit: još samo 4 za prolaz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 27, 2013 errani če odigrat svau igru na 40 - a onda da vidimo, ako če bit dosta ( treba mi 5 igara ) proci ces taj par...dobar si hendikep nasao... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 27, 2013 još 3 Ma smatraj to gotovim i pripremaj se za sutra Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 27, 2013 Laku noc, do sutra.. Quote Share this post Link to post Share on other sites