micha 27 Posted February 27, 2013 Ovde se možete prijaviti za učešće na MTF - u za mart mesec . Ko želi da predtavlja Bet-Club forum neka se prijavi. Sponzor takmičenja će biti BetSpace Kladionica. Uslov ce biti da se takmicari registruju preko banera ( koji ce biti postavljen i ovde na Bet-Clubu) . Zato bi zamolio takmičare da se ne registruju dok se ne postavi baner. A sad prijave . Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted February 27, 2013 Da pripomognem kada se prvotimci umore! Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted February 27, 2013 (edited) Ovde se možete prijaviti za učešće na MTF - u za mart mesec . Ko želi da predtavlja Bet-Club forum neka se prijavi. Sponzor takmičenja će biti BetSpace Kladionica. Uslov ce biti da se takmicari registruju preko banera ( koji ce biti postavljen i ovde na Bet-Clubu) . Zato bi zamolio takmičare da se ne registruju dok se ne postavi baner. A sad prijave . Nije loša kladionica....kako je za nas Slovence?? Najviše me zanima isplata....drugo me ne zanima..... Edited February 27, 2013 by roberth Share this post Link to post Share on other sites
igoric69 6 Posted February 27, 2013 Ako vam zatreba mogu i ja... Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted February 27, 2013 Da pripomognem kada se prvotimci umore! Pratim Gazdu ako zatreba tu sam Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 28, 2013 Nije loša kladionica....kako je za nas Slovence?? Najviše me zanima isplata....drugo me ne zanima..... Minimalna uplata ., kao i isplata je 10 evra. A uslov za okretanje bonusa je 5x na kvotu 1,80 Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 28, 2013 (edited) Takmičenje u martu se održava na Betwiners forumu - http://www.majorgate.com/forum/index.php?board=145.0 Ekipa je prijavljena i to nepotpuna prijava 1. micha 2. Tuto 3. Čika Crni 4. RobertH 5. igoric69 Zamolio bi igoric69 ako nije da se registruje na betwiners i isto postavi potpis kao i sto je na sigurici to uradio. Kao i da Cika Crni postavi potpis. Prijave su i dalje otvorene i ima jos mesta . Edited February 28, 2013 by micha Share this post Link to post Share on other sites
igoric69 6 Posted March 1, 2013 Evo jesam,isto korisničko ime i na drugom forumu i na betspace-u. Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 1, 2013 Link za registraciju naših igrača na BetSpace kladionicu. Share this post Link to post Share on other sites