Almiric 5 Posted February 28, 2013 (edited) Da malo osvjezimo kafanu :) Nadrealsita, bi li navijao za MAN UTD pod ovim uslovima? Edited February 28, 2013 by Almiric Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted February 28, 2013 Dobar dan..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
igoric69 6 Posted February 28, 2013 Dobar dan i sretno svima... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 28, 2013 Dosada.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 28, 2013 Nadrealsita, bi li navijao za MAN UTD pod ovim uslovima? mozda i bi al kad vidim ko sve navija za taj klub onda i ne bi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 28, 2013 mozda i bi al kad vidim ko sve navija za taj klub onda i ne bi fol je u tome ste ta taj klub ne bi ni primio za fana Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted February 28, 2013 Uuuhhhh....baš gledam nordijsku kombinaciju gdje sam kladio i igrao u natjecanju expekt....Jason Lamy Chappuis osvojio 3.mjesto, nakon skokova je bio tek 10. i mislio sam,da sam izgubio svugdje i u natjecanju i u kladi....Za 1,2 sekunde je bio bolji od Japanca Watabe Akita koji je osvojio 4.mjesto....Tipovao sam,da će Chappuis biti medju 3 najbolja.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 28, 2013 fol je u tome ste ta taj klub ne bi ni primio za fana fol je u tome sto ne bi ni kad bi me trazili jedino ako ce sta platit Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 28, 2013 fol je u tome ste ta taj klub ne bi ni primio za fana definitivno si najveći spammer za mjesec Februar 2013 Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 28, 2013 Uuuhhhh....baš gledam nordijsku kombinaciju gdje sam kladio i igrao u natjecanju expekt....Jason Lamy Chappuis osvojio 3.mjesto, nakon skokova je bio tek 10. i mislio sam,da sam izgubio svugdje i u natjecanju i u kladi....Za 1,2 sekunde je bio bolji od Japanca Watabe Akita koji je osvojio 4.mjesto....Tipovao sam,da će Chappuis biti medju 3 najbolja.... možda mu je do prezimena Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 28, 2013 Naziv kladionice: expekt Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 19:30 Naziv para: Bursaspor - Sivasspor, Correct score Tip para: 4-2 Tečaj: 50.000 Ev. dobitak: 55.000 Ev. gubitak: 50.000 domacin pobjedjuje sa rezultatom 4-2 E ovo se zove padobraranac hahahhaa pa ne mogu da vjerujem hoce covjek na silu da pobjedi hihiihihi pa bolan nismo mi pogadjali svaki dan svoje parove, da bi ti ovako s padobranom uletio Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 28, 2013 definitivno si najveći spammer za mjesec Februar 2013 spammer u bet kafani? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 28, 2013 Evo te nadrealista :) zamolio bih admina da ubaci u sluzbene smajlije i ovog padobranca, za ovakve poput nadrealiste Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 28, 2013 Jos malo pa kraj radnog dana...dug dan... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted February 28, 2013 Jos malo pa kraj radnog dana...dug dan... još malo pa će biti dugi mjesec.....imam 25 radnih dana.... Quote Share this post Link to post Share on other sites