Dinno Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Pratim i ja taj mec, i cekam neke malo poslije...(NHL, Tenis...) ne radim ujutro... Cuj ne radis??!! Blago tebi... Quote
micha Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Da li se meni pričinjava ili ne. Gde god udjem na bilo koji forum, bilo sta da otvorim - Almiric nastupa u monodrami. Sad sam nesto ogladneo - otisao bi do frizidera , al nesmem da ga otvorim. Quote
Dinno Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Da li se meni pričinjava ili ne. Gde god udjem na bilo koji forum, bilo sta da otvorim - Almiric nastupa u monodrami. Sad sam nesto ogladneo - otisao bi do frizidera , al nesmem da ga otvorim. hahahha.... ova ti je dobra Quote
Almiric Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Da li se meni pričinjava ili ne. Gde god udjem na bilo koji forum, bilo sta da otvorim - Almiric nastupa u monodrami. Sad sam nesto ogladneo - otisao bi do frizidera , al nesmem da ga otvorim. hahahhahaha izvinjavam se Mr. Micha, ali ovaj koeficijent kaze to sto kaze Quote
Dinno Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Libertad - Palmeiras 2-0.... hajmo jos jedan Quote
micha Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 (edited) jesi mu vidio slike? :) Misliš na Skolsa il na Dinna? Ako misliš na Dinna - samo 5-6 , nisam sve, a ako misliš na Skolsa, isto kao i ti - samo pola. Edited February 28, 2013 by micha Quote
Almiric Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Misliš na Skolsa il na Dinna? Ako misliš na Dinna - samo 5-6 , nisam sve, a ako misliš na Skolsa, isto kao i ti - samo pola. hahahha mislio sam na onu polovicu :) sta sve ljudima ne padne na pamet :) Quote
Nadrealista Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 hahahhahaha izvinjavam se Mr. Micha, ali ovaj koeficijent kaze to sto kaze idi ba postavi dva prijedloga i rijesen problem... cisto da te neslusamo vise Quote
micha Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 hahahha mislio sam na onu polovicu :) sta sve ljudima ne padne na pamet :) I mislis i ono dovoljno protiv Reala. Da nije malo ? Bar da je 3/4 ili jos bolje 7/8 . Quote
Recommended Posts