Jump to content

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Uuuhhhh....baš gledam nordijsku kombinaciju gdje sam kladio i igrao u natjecanju expekt....Jason Lamy Chappuis osvojio 3.mjesto, nakon skokova je bio tek 10. i mislio sam,da sam izgubio svugdje i u natjecanju i u kladi....Za 1,2 sekunde je bio bolji od Japanca Watabe Akita koji je osvojio 4.mjesto....Tipovao sam,da će Chappuis biti medju 3 najbolja.... :tzare:

Posted

Uuuhhhh....baš gledam nordijsku kombinaciju gdje sam kladio i igrao u natjecanju expekt....Jason Lamy Chappuis osvojio 3.mjesto, nakon skokova je bio tek 10. i mislio sam,da sam izgubio svugdje i u natjecanju i u kladi....Za 1,2 sekunde je bio bolji od Japanca Watabe Akita koji je osvojio 4.mjesto....Tipovao sam,da će Chappuis biti medju 3 najbolja.... :tzare:

možda mu je do prezimena  :icon_eek:

Posted

Naziv kladionice: expekt
Broj para iz kladionice:  

Vrijeme odigravanja: 19:30
Naziv para: Bursaspor - Sivasspor, Correct score
Tip para: 4-2
Tečaj: 50.000

Ev. dobitak: 55.000
Ev. gubitak: 50.000

domacin pobjedjuje sa rezultatom 4-2

E ovo se zove padobraranac hahahhaa pa ne mogu da vjerujem hoce covjek na silu da pobjedi hihiihihi pa bolan nismo mi pogadjali svaki dan svoje parove, da bi ti ovako s padobranom uletio  :06bangin: