roberth 15 Posted March 2, 2013 Dobro jutro.... Javim se iz firme i nakon dugog promišljenja sam se odlučio za najmanje jednomjesečnu pauzu.....Puno sreće Vam želim u natjecanju..... Lp,Robert Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted March 2, 2013 Dobro jutro ,pun pogodak Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 2, 2013 Pozdrav društvu! Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted March 2, 2013 Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted March 2, 2013 evo ja postavila svoj prvi par mrzim vikend i treba mi zabraniti klađenje vikendom Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted March 2, 2013 zaboravila sam poželjeti svima( prvo sebi) puno sreće i dobar odabir parova danas je odabir parova kao da biraš brojeve za loto prije je klađenje bilo normalnije nego danas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted March 2, 2013 Pozdrav narode... Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted March 2, 2013 15-tak minuta pre kraja Sloboda vodi protiv BSK-a. Valjda ce tako i ostati!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted March 2, 2013 Sloboda - BSK -1:0 Idemo dalje!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted March 2, 2013 Albion - Aloa - poluvreme 0:3 . Ja igrao 2. Da li da već računam još jedan . ?? Uskoro počinje Kaizer Chiefs - Bidvest Wits . E , tu treba da dodje 1.! Quote Share this post Link to post Share on other sites