Tuto 157 Posted March 26, 2013 Ja odustajem od ovog i svih budućih natjecanja na MTF i ne postavljam više niti jedan par. Pozdrav ekipici. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted March 26, 2013 Ja odustajem od ovog i svih budućih natjecanja na MTF i ne postavljam više niti jedan par. Pozdrav ekipici. A koji je razlog Gazda Quote Share this post Link to post Share on other sites
igoric69 6 Posted March 26, 2013 šta se to događa,svako malo neko odustaje... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 26, 2013 A koji je razlog Gazda Razlog je nepoštena raspodjela nagrada. Nema nagrade za takmičara, već samo za ekipu, a to se nije znalo cijeli mjesec, sve dok nisam postavio pitanje. Cijeli mjesec mirko vodi tablicu za takmičare, a nagrade nema. Zbog čega su čovjeka opterećivali nepotrebnim poslom? Mogao je ovaj mjesec voditi samo tablice foruma. Da su na početku natjecanja u pravilima napisali kako će raspodijeliti nagrade ne bi bilo mojih pitanja i ovakve moje reakcije. Zar je to bilo teško napisati? Shodno tablici koju je mirko vodi očekivao sam da ću ovaj mjesec na MTF zbog do sada postignutih rezultata uspjeti doći prvog mjesta i nagrade, a ono ćorak. I to tek danas saznajem. Ukoliko naša ekipa uspije osvojiti 2. mjesto i nagradu od 50€ moj dio podijelite međusobom. Pozdrav. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted March 26, 2013 @ Tuto, nagrada za najboljeg pojedinca nema već nekoliko meseci. A Mirko vodi pojedinačnu tabelu čisto informativno, da bi ostali znali kojem takmičaru ide najbolje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 26, 2013 @ Tuto, nagrada za najboljeg pojedinca nema već nekoliko meseci. A Mirko vodi pojedinačnu tabelu čisto informativno, da bi ostali znali kojem takmičaru ide najbolje. Sve to znam. Nije bilo sponzora. Bilo je rečeno da će se vratiti nagrada takmičaru kada se nađe dobar spoznor. Međutim, njima je bitno 'pitanje tenisa' i zbog toga mijenjati pravila tijekom natjecanja, a ne napisati u pravilima na početku natjecanja kako su raspodijeljene nagrade. A zašto bi Mirko morao voditi i informativno tablicu takmičara kada se takmičar ne nagrađuje. Sve to se može vidjeti i iz tablice foruma. Razočaran sam u sve to. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted March 26, 2013 To oko tablica je više Mirkova volja. Iako je jos pre 3-4 meseca nema pojedinacne nagrade i predloženo mu je da ne mora da radi tu pojedinacnu, on je rekao da mu nije tesko i radi je kao sto vidis. A ovo što kažeš da je trebalo da se stavi kolike su nagrade u pravilima si u pravu i tu ima i moje krivice što to nisam ja sugerisao da se to ubaci u pravila. Doduse ima tamo poseban topic u kome pise kolike su nagrade. Ali priznajem to nije to . Greska je napravljena i razumem te , jer si pojedinačno trenutno medju najboljima. Nadam se i želim da se predomisliš , i što se tiče daljeg učešća i što se tiče raspodele eventualne nagrade, a ja ću se lično ubuduće postarati da se ovakvi propusti više ne dešavaju. Dosad sam radio samo obeležavanje parova, ali ću ubuduće malo više obratiti pažnju i na te druge detalje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 27, 2013 Čitajući kako pojedinci iz Tipodroma napadaju michu i vrijeđaju njega, njegov rad, a kako je jutro pametnije od večeri, prenaglio sam sa jučerašnjim zaključkom. Ipak ne mogu ekipu ostaviti na cjedilu i pokušati ću prikupiti još koji bod. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted March 27, 2013 svaka cast Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted March 27, 2013 Čitajući kako pojedinci iz Tipodroma napadaju michu i vrijeđaju njega, njegov rad, a kako je jutro pametnije od večeri, prenaglio sam sa jučerašnjim zaključkom. Ipak ne mogu ekipu ostaviti na cjedilu i pokušati ću prikupiti još koji bod. Džaba ako imamo herkapitena ako Gazda neće da podržava"plaća ekipu" Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted March 27, 2013 Pozz.... Tri dana uzastopno pratim tabelu i navijam za taj forum, a još premišljujem ali treba pomoć s moje strani....Za sada vam dobro ide i imate lep plus zato je dobro,da još ne igram....Nakon zamjene s igoric sam imao jedan teniski par i dobro,da nisam odigrao jer sam mislio, čekat ću još koji dan ili dva.....(da ne bi tko mislio,da namjerno ne igram), no za sada vam dobro ide....Lp Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted March 27, 2013 TenisWTAVreme: 23:55Jelena Jankovic ( - 2,5 gema )- Roberta Vinci Tip: 1Kvota: 2.00Kladionica: BwinJJ dobija sa bar 3 gema razlike Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted March 27, 2013 @ Perkane, prebacio sam ti par za sutra. Jeste da je na Bwinu vreme 23:55. , ali se gleda vreme kako pise na oddsportalu i tamio je 00:00 , pa je par za sutra. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted March 27, 2013 (edited) BejzbolMLB(Spring Training)Vreme: 23:10New York Mets - Houston Astros(ML)Tip: New York Mets Kvota: 1.71Kladionica: PinnacleNew York Mets pobeđuju na meču ako posle 10inn. meč završi nerešeno tip je VOID! Edited March 28, 2013 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted March 27, 2013 Od sutra 28.3. Izmena - Izlazi - Čika Crni Ulazi - igoric69 I zamolio bi igorica da u ova sledeća 3 dana do 30.3. odigra samo jedan par. Quote Share this post Link to post Share on other sites