PERKAN 18 Posted March 3, 2013 Dobro jutro i pun pgodak danas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 3, 2013 Jutarnji pozdrav! Uspjeha i danas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 3, 2013 (edited) Ljeptica dana! :tzare: Naziv kladionice: Unibet Broj para iz kladionice: nema broja Vrijeme odigravanja: 01:05 Naziv para: Carolina Hurricanes - Florida Panthers(Handicap) Tip para: Carolina Hurricanes -1.5 Tečaj: 2.850 Naziv kladionice: Unibet Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 04:30 Naziv para: San Jose Shark - Nashville Predators, Total Goals Tip para: Under 3.5 Tečaj: 3.250 Naziv kladionice: Unibet Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 15:30 Naziv para: Hamburger SV - Greuther Fürth Tip para: X Tečaj: 3.700 Naziv kladionice: Unibet Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 00:05 Naziv para: Carolina - Florida, Total Goals by Home Team 3.5 Tip para: vise Tečaj: 2.700 Edited March 3, 2013 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted March 3, 2013 jutro...bravo za pogotke Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted March 3, 2013 dobro jutro i sretno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 3, 2013 jutro...bravo za pogotke gledaj almire, gledaj i uci Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted March 3, 2013 gledaj almire, gledaj i uci Corava koka :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 3, 2013 Corava koka :) svi smo mi nekad corave koke samo ti nikad da budes Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted March 3, 2013 svi smo mi nekad corave koke samo ti nikad da budes ja pogadjam skoro non -stop, pa nema potrebe za hvatanjem slucajnih zrna Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted March 3, 2013 Ja danas opet najvise verovao Juznoafrikancima i opet me samo oni zeznuli. Quote Share this post Link to post Share on other sites