Crni 23 Posted March 4, 2013 (edited) Hockey, NHL01:30 CET (05/03/2013)Pittsburgh Penguins - Tampa Bay Lightning(Match Totals)Pick: Over 5.5 Odd: 1.77Bookie:MarathonbetStake: 8/10Večeras se u Consol Energy Center(Pittsburgh, PA)igra meč između domaćih Penguinsa (14-8-0) i gostujućih Lightninga (9-11-1)...Ja na ovom meču nebi tražio pobednika iako su domaćini favoriti ali ja ću na ovom meču uzeti Over golova i to prilično jakoooo!!! jel mi gotovo sve ukazuje da ovde jednostavno mora biti dosta golova nadam se da negrešim i da će tako i biti.Jednostavno oba tima imaju jako dobre napade i jako loše odbrane da pođem od domaćina.Pingvini u zadnje vreme igraju utakmice sa puno golova na zadnjih 7 mečeva je na 5 ušao over stim što je na tih pet mečeva padalo čak 13,11,10,9,7 golova gledao sam ih na 2 od njihova zadnja tri meča prvo je u jednoj strašno prljavoj utakmici na Floridi palo 10 golova dok je preksinoć palo neverovatnih 13 golova u Montrealu.Na tim utakmicama su pokazali strašne mane u odbrani uz neverovatnu nedisciplinu do katastrofalnih grešaka u odbrani kao i to da i ovako loša odbrana je ostala bez D P. Martina koji se povredio u Montrealu na tim mečevima je doduše branio Vokoun dok će večeras na gol M. Fleury koji me ne fascinira dosta je nestabilan i neće mu biti lako večeras jel sa druge je strane jedfan od ubojitijih napada lige.O napadu Pingvina netreba da trošim reči iako i dalje bez Malkina pokazuju da i bez njega su extremno efikasni imaju veliki izbor kvalitetnih napadača.Sa druge strane Tampa koja ima sjajan napad koji je malo u zadnjia tri meča ukočio ali i dalje su na fantastičnih 3.48 golova po meču mislim da će večeras imati dosta prilika jel kući Pingvini dosta srljaju i ostavljaju mnogo mesta za kontre a Tampa ima sjajne pojedince što bi mogi da iskoriste.Dok je odbrana Tampe katastrofalna dobijaju preko 3 gola po meču i nevidim kako Pingvine mogu da zadrže na malom broju golova.Igrali su pre nedelju dana takođe u Pitt. i tada je palo 8 golova -02/24/13 PIT 5 - TB 3Dok i na prethodna njihova tri meča je ušao debeli Over -02/25/12 PIT 8 - TB 1 02/12/12 PIT 4 - TB 2 01/15/12 TB 3 - PIT 6Nevidim zašto i večeras nebi ušao Over kojeg uzimam ovaka kvota neće biti sigurno još dugo......!!! Edited March 5, 2013 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted March 4, 2013 01:05 Cleveland - New York Tip: ispod 207,5 koševa Koef: 1,52 Bet365 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted March 4, 2013 02:05 Milwaukee - Utah Tip: manje od 207 koševa Koef: 1,52 Bet365 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted March 4, 2013 04:35 Golden State - Toronto Tip: manje od 209,5 koševa Koef: 1,52 Bet365 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted March 4, 2013 04:05 Portland - Charlotte Tip: manje od 203,5 koševa Koef: 1,52 Bet365 Quote Share this post Link to post Share on other sites
azarenka007 2 Posted March 4, 2013 (edited) 00:35, Pittsburgh - Tampa Bay, tip Pittsburgh daje vise od 3.5 gola, @2.25, 8/10, Unibet Danas je na rasporedu susret koji ima sve predispozicije da vidimo kisu golova i po samoj statistici, a i po nacinu na koji ove dvije momcadi igraju. Ujedno su Pittsburgh i Tampa dvije najefikasnije ekipe citavog NHL-a, Pittsburgh je zabio 77 golova u 22 utakmice, a Tampa 73 u 21 utakmicu. Stoga me ne cudi da u ponudi ove kladionice postoji granica od 8.5 na ukupan broj golova, sto zaista nisam nikad do sada za hokej vidio. Cak je u dvije od zadnjih 5 medusobnih utakmica i bilo vise golova, 8-1 i 6-3 oba puta za Pittsburgh, a ostala 3 rezultata su bila 4-2 i 5-3 za Pingvine, te 1-4 za Lightning. Vidimo da je u 80% tih utakmica Pittsburgh zabio vise od 3.5 gola, pa vjerujem da se za ovaj koeficijent to isplati odigrati. Pittsburgh je i sinoc odigrao jednu ludu utakmicu, slavili su u gostima protiv Montreala sa 7-6 pogotkom Suttera u produzetku. Njima zaista nije problem zabiti gol, iako puno i primaju pa tako u zadnjih 6 utakmica na utakmicama Penguinsa je pao 51 gol, 8.5!?! golova u prosjeku. Zaista suludo, ali njima ne smeta, samo Chicago, Anaheim, Montreal i Boston imaju vise bodova od njih. Crosby, Cooke, Kunitz, Kennedy, Sutter, Dupuis, Neal zaista su masine za golove, plus ozlijedjeni Malkin, a Tampa sa Stamkosom, St. Louisom i Lecavalierom uvijek ce biti prijetnja protivniku. Stoga ne vidim kako ove ekipe mogu odigrati neefikasnu utakmicu, a ako dodje do golijade vise sanse ipak ide Pittsburgu. Edited March 5, 2013 by azarenka007 Quote Share this post Link to post Share on other sites