Dinno 10 Posted March 4, 2013 (edited) 20:45, Borussia Dortmund - Shakhtar Donetsk, tip 1 @ 1.55, Unibet FT 3-0 Edited March 6, 2013 by Dinno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted March 4, 2013 (edited) 20:45, Manchester United - Real Madrid, tip oba tima daju gol: DA @ 1.50, William Hill, 10/10 Ft 1-2 Edited March 6, 2013 by Dinno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted March 5, 2013 (edited) 20:45, Manchester United - Real Madrid, tip vise od 2,5 gola @ 1.61, Pinnacle, 8/10Revans utakmica 1/8 finala lige prvaka igra se na Old Trafordu izmedjudomacina Manchester United i Real iz Madrida. Nakon prve utakmice igraneu Madridu, kada je bilo 1-1, jasno je sta nas u ovom mecu ocekuje. Realmora postici pogodak i mislim da ce krenuti ofanzivno od prve minute,dok sdruge strane Manchester sigurno nece cekati i braniti se, nego ce ioni atakovati ka golu Reala. U takmvim okolnostima logicno se namece dacemo vidjeti pravu golijadu na Old Trafordu.Obje ekipe su u odlicnoj formi. Manchester pa gotovo sigurno novisampion Engleske, dok sdruge strane Real u samo 4 dana dva puta savladaoBarcelonu i sasvim sigurno im je samopuzdanje na visokom nivou. Realuje ovo biti ili ne biti utakmica, jer oni su izgubili bitku sa Barcom zaprvaka Spanije, pa im je liga prvaka ostala kao jedini veliki trofej.Doduse oni imaju i kup Spanije, ali to nije ni blizu trofej kao ligaprvaka, pa ce oni sve uciniti kako bi izbacili United. Da bi im touspjelo oni moraju dati gol, ali mislim da im jedan gol nece bitidovoljan, vec 2 ili 3. Manchester je takva ekipa da na svom terenurijetko prosipa bodove i malo je ekipa koje su napustile Old Trafordpunog plijena.Sto se tice sastava, Manchester United ce izvesti najvjerovatnije sljedecih 11 igraca:de Gea – Rafael, Evans, Ferdinand, Evra – Carrick, Cleverley - Welbeck, Rooney, Kagawa – van PersieSdruge strane Mourinho bi trebao da izvede ovaj tim:Diego Lopez – Arbeloa, Varane, Ramos, Coentrao – Khedira, Alonso – di Maria, Ozil, Ronaldo – BenzemaZaista nas ocekuje praznik fudbala u Manchesteru i mislim da se putnik u1/4 finale nece znati do samog kraja, ali zato ocekujem otvorenuutakmicu sa dosta golova i da ce obje ekipe postici najmanje po jedangol, a ako ne i vise. FT 1-2 Edited March 6, 2013 by Dinno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 5, 2013 Manchester United - Real Madrid 1X @1.66 (unibet) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 5, 2013 Borussia Dortmund - Shakhtar Donetsk, oba tima daju go, DA @1.60 (unibet) Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted March 5, 2013 Iran , 2. liga 12:00 Nassaji Mazandaran - Etka Gorgan, tip: 1 @ 1.65 - Unibet Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted March 5, 2013 Singapur 12:30 Home United FC - Woodlands Wellington, tip: 1 @ 1.50 Bet365 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted March 5, 2013 (edited) Naziv kladionice: SuperSport Vrijeme odigravanja: 20:45Naziv para: ManUtd-Real MadridTip para: X2Tečaj: 1.450 1-2 Edited March 5, 2013 by mostovoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted March 5, 2013 (edited) Naziv kladionice: Unibet Vrijeme odigravanja: 20:45Naziv para: Manchester United - Real Madrid/Total Goals Scored 3.5Tip para: overTečaj: 2.500 1-2 Edited March 5, 2013 by mostovoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted March 5, 2013 20:45 Borussia Dortmund - Shakhtar Donetsk, Alternative Asian Handicap, tip: Shakhtar Donetsk +1.5 @ 1.50, bet365, 8/10Večeras nam se nastavlja Liga prvaka, a moj odabir je meč koji se igra na Signal Iduna Parku u Dortmundu a sastaju se domaća Borussia i ukrajinska ekipa Shakhtar Donetsk. Riječ je o revanšu 1/8 finala Lige prvaka gdje je prvi meč završio sa 2-2 u Donetsku. Shakhtar je poveo golom Srne sa 1-0 u 32 minuti, dok su Lewandowski i Hummels zabijali golove za Dortmund i time su stekli prednost pred večerašnji meč gdje im je dovoljna bilo kakva pobjeda dok remiji 0-0 i 1-1 odgovaraju Dortmundu. Dortmund je odlično odigrao grupnu fazu Lige prvaka gdje je bio u grupi smrti sa Real Madridom, Manchester City-em i Ajaxom dok je Shakhtar bio u grupi sa Juventusom, Chelsea i Nordsjaellandom. Zanimljiv mi je bio podatak za Shakhtar i njegove igre u gostima, jer na zadnjih 22 gostovanja u svim takmičenjima imaju 18 pobjeda, 2 remija i 2 poraza. Istina većinom su igrali protiv ukrajinskih ekipa ali ima tu i gostovanja kod Juventusa, Chelsea, Zeita, Young Boysa, Rapida Bucuresta. Dva poraza su imali od Chelsea 2-3 i od Arsenala iz Kieva sa 0-2. Zaista osim ovog poraza u ligi teško je naći podatak kada je Shakhtar izgubio od nekoga sa 2 gola razlike i mislim da je večeras sa nekih 40% šansi kod Dortmunda koji u zadnje vrijeme igra jako loše i u zadnjih 8 mečeva imaju samo 3 pobjedei pored njih poraze poput 1-4 Hamburg, 0-1 Koln, 1-1 sa Bourussiom M. Inače u zadnja 102 meča Shakhtara u svim takmičenjima izgubili su samo 12 mečeva od kojih su sa dva razlike izgubili od Arsenal iz Kieva u ligi sa 0-2, od Kopenhagena 0-2 u prijateljskom meču, te od Porta 0-2 u Ligi prvaka kod kuće. Borussia Dortmund: Weidenfeller, Piszczek, Hummels, Subotić, Schmelzer, Kehl, Gundogan, Blaszczykowski, M.Gotze, Reus, LewandowskiShakhtar: Pyatov, Srna, Kucher, Rakitsky, Rat, Fernandinho, Hubschman, Alex Teixeira, Taison, Mkhitaryan, Luiz Adriano Quote Share this post Link to post Share on other sites
azarenka007 2 Posted March 5, 2013 20:45, Manchester United - Real Madrid, tip Real Madrid vise od 5.5 kornera, @1.70, 8/10, FavoritMislim da je ova stvar iz ponude Favorit kladionice zicer, samo 6 kornera za megamomcad kakvu ima Real Madrid mislim da nije problem ispuniti. Naravno da je tesko doci u Englesku na Old Trafford i nametnuti neki svoj stil igre, ali Real to cak ni ne mora napraviti jer su jednostavno prekvalitetni da ne bi koristili i minimalne prilike za polukontru i kontru, a siguran sam da ce biti i dijelova utakmice gdje ce Real uspjeti nametnuti Manchesteru svoju igru i malo ih pritisnuti. U prvoj utakmici u Madridu Real je imao cak 12 kornera, a ManU 8. Real me stilom igre nekako najvise podsjeca na Bayern iako su mi Bavarci daleko drazi, imaju ubojita krila poput Di Marije i Ronalda koji je vjerojatno najkompletniji igrac na svijetu, imaju Benzemu ili Higuaina za centarsuteve, Alonsa, Khediru za suteve iz daljine i bekove koji se naprijed prikljucuju kad god je to moguce, pogotovo Coentrao. Osim toga Varane, Ramos, Ronaldo su odlicni skakaci pa se Real nece poput Barcelone libiti iznudjivati kornere kad god je to moguce. 1-1 je rezultat kojim se ulazi u uzvrat, a s tim rezultatom ipak dalje ide ManU pa Real ne smije igrati pasivno, nego moraju gledati prema naprijed sto oni svakako znaju. Makar mi ni jedan od ova dva kluba nije bas drag, trenutno i jedni i drugi igraju izvrsno i tesko je procijeniti cije su sanse za prolaz vece. Mislim da je ipak sigurno samo to da ce ovo biti utakmica puna tempa, a u takvom nadmetanju mnostvo kornera s obe strane kao u prvom dvoboju nece izostati. Vidjet cemo samo da li Mourinho koji voli igrati protiv Uniteda ima rjesenje za van Persieja, Rooneya i drustvo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted March 5, 2013 (edited) 20:45 Manchester United - Real Madrid Tip:2 Edited March 5, 2013 by Goran1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted March 5, 2013 20:45, Manchester United - Real Madrid, , tip vise od 11,5 kornera , @1.70 , expekt Quote Share this post Link to post Share on other sites