Tuto 157 Posted March 5, 2013 Jutarnji pozdrav društvu! Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted March 5, 2013 Dobro jutro uz pun pogodak ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted March 5, 2013 pa sto ti znalac ne nadje od 56476344 parova jedan koji ce proci, nego postavi jedan jedini tudji? nadreaslita, za slucaj da nisi vidio moj post od juce, da te podsjetim, dugujes odgovor Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 5, 2013 (edited) nadreaslita, za slucaj da nisi vidio moj post od juce, da te podsjetim, dugujes odgovor reko sam ti vec jednom da pametniji uvijek popusta tj. ne bih da se raspravljam Edited March 5, 2013 by Nadrealista Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted March 5, 2013 (edited) pozdrav svima Edited March 5, 2013 by snježana Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted March 5, 2013 ajmo sada u potragu i za zicerima Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted March 5, 2013 ajmo sada u potragu i za zicerima Imali ih danas ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 5, 2013 Imali ih danas ? meni se cini slabo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted March 5, 2013 reko sam ti vec jednom da pametniji uvijek popusta tj. ne bih da se raspravljam ne moze tako! ono sto sijes moras i pobrati, ne moze na pola da se stane.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted March 5, 2013 uh malo je strepnja pred mec veceras...Vjerujem u UTD, ali znam sta moze i Real...bice gusto (nece biti 0-2) Quote Share this post Link to post Share on other sites