Nadrealista 13 Posted March 5, 2013 ne moze tako! ono sto sijes moras i pobrati, ne moze na pola da se stane.. jednostavno ne vrijedi... jal govorio tebi il drvetu isto mi ga dodje Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted March 5, 2013 uh malo je strepnja pred mec veceras...Vjerujem u UTD, ali znam sta moze i Real...bice gusto (nece biti 0-2) ja igram 1x . nadam se da ce to proci. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted March 5, 2013 Man Utd - Real over 5,5 ( žuti kartoni ) Koef: 2,20 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted March 5, 2013 apsolutno zadovoljan igrom Man UTD-a u prvom poluvremenu, opasniji od Reala, bolje sanse, pogodjena stativa, da zicera, no kredit i golmanu Reala...Real samo ima posjed za statistiku, nista prakticno...Ronaldo sad zasad bezopasan...no u drugom ce navaliti na sve ili nista, sad tek predstoji borba.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted March 5, 2013 (edited) ja igram 1x . nadam se da ce to proci. i ja ti to zelim :) Edited March 5, 2013 by Almiric Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted March 5, 2013 1-0 pa 1-2 za Real. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 5, 2013 I tako naš Luka započe, a Ronaldo pokopa ManUtd.! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted March 5, 2013 I tako naš Luka započe, a Ronaldo pokopa ManUtd.! mala ispravka: Sudija zapoce, Luka nastavi, Ronaldo nastavi, Sudija pokopa Man UTD... mislim da je to mnogo tacnije... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted March 5, 2013 nema zamjerke Realu ali ovo sto je sudija napravio...? ovaj kao da je iz nase lige...cccc Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted March 5, 2013 (edited) Real je bio na koljenima do iskljucenja...man uTD je trebao jos u prvom poluvremenu da ih dokrajci, ali kredit ide i golmanu, nema sta...no nakon 1:0 vise je izgledalo da ce Man utd zabiti i drugi nego Real izjednaciti..ali onda nastupa onaj amater od sudije..i Mourinho je priznao: http://sportsport.ba/ino_fudbal/mourinho-bolja-momcad-je-izgubila/99836 ali sta to vrijedi, kada je steta nacinjena... Edited March 5, 2013 by Almiric Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted March 5, 2013 zanimljivo....ovom sudiji zelim da mu Hurem bude zena ****a *i *u ******na... Quote Share this post Link to post Share on other sites