Crni Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Hockey, NHL01:05 CET (08/03/2013)Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins(Total Goals)Pick: Over 5.5 Odd: 1.72Bookie: UnibetStake: 8/10Večeras se u Wachovia Center - (Philadelphia, PA) igra meč između domaćih Flyersaa (11-12-1) i gostujućih Penguinsa (15-8-0)...Njihovi mečevi su postali pravi spektakli posebno su prošle sezone posle ludih mečeva u pley ofu prerasli u još ljuće rivalstvo koje traje već dugo meč takozvani "Battle of Pennsylvania" i ja ne želim da razmišljam o ovom meču ko će izaći kao pobednik već uzimam Over golova koji mi je opet kao dobra opcija.Jednostavno oba tima igraju sa malo kalkulacija i sa ciljem da daju gol više posebno njihovi mečevi su puni naboja i večeras očekujem da će biti efikasan meč.Flayersi cele sezone imaju problema sa odbranom koja prima gotovo 3 gola po meču neverujem da ni večeras I. Bryzgalov može da sačuva svoju mrežu bez bar 3-4 gola posebno što imaju puno povređenih defanzivaca ono što je bitno je da je napad Flayersa mnogo opasniji i sada su gotovo na tri gola po meču očekujem i od njih večeras puno posebno što Pingviniigraju katastrofalno u odbrani.Sa druge strane Pingvini ponovo igraju jako moćno u napadu daju ogroman broj pogodaka vratio se Malkin i ponovo su kompletni ali njihov najveći problem je katastrofalna igra odbrane gde ima jako puno grešaka na gol će verovatno Flury ali on jako loše prolazi protiv Flayersa od kojih u zadnje vreme dopbija ogroman broj golova a drugi golman Vokoun brani katastrofalno i njega staviti na gol je ravno samoubistvu.Na njihovih zadnjih 10 mečeva na 8 je prošao over kao i njihov zadnji meč od pre dve nedelje sa čak 11 golova -02/20/13 PIT 5 - PHI 6Verujem da bar i večeras će ući makar 6 golova ako ne i više i uzimam Over 5.5 ovakva kvota neće biti još dugo.... Quote
Crni Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 Tip 1World Baseball Classic 201321:00 CET (07/03/2013)Mexico - ItalyPick: MexicoOdd: 1.49Bookie: Pinnacle SportsStake: 9/10Tip 2World Baseball Classic 201321:00 CET (07/03/2013)Mexico - ItalyPick: Mexico -1.5Odd: 1.87Bookie:Pinnacle SportsStake: 4/10Večeras se na Salt River Fiieldsu(Arizona) igra meč Grupe D koja se igra u Phoenixu gde su još USA i Canada.Po meni ovde je stvarno ogromna razlika u kvalitetu timova i prosto mi je neverovatna ovaka kvota na Meksikance ja ih zaista nisam gledao u reprezentativnom izdanju kao ni Italijane ali razlika u timovima je ogromna od kvalitetaq liga kao i igrača koji su u nacionalnoim timovima.Jedina stvar kod Italijana koja može biti njihova prednost je da je tim uigraniji ali u Baseballu to je obično nebitno iako je to sport od izuzetne važnosti da ceo tim odradi dobar posao.Format Svetske lige ovesezone je veći nego dosad i prva faza se održava po kontinentima gde su izdeljeni na grupe dalje iz svake grupe ide po dva kluba i svakako da uz Amerikance koji su najveći favoriti od Meksika očaekujem prolaz ali tu je i Kanadasa kojom će biti velika borba i večerašnji poraz Meksikanaca bi bio ravan katastrofi.Kao prvo Meksička liga je izuzetno jaka i Baseball je tamo jako popularan ogroman broj Meksi. igra u MLB-u i ove sezone su napravili jedan dosta kvalitetan tim sa dosta profesionalaca.Večeras na brežuljku za Meksiko baca Rodrigo Lopez pičer koji iako nespada u vrh MLB-a ipak ima ogromno iskustvo bacao je i kao starter i kao riliver ima čak 215 MLB startova uz 5 CG svakako veoma iskusan pičer koji bi mogao i morao lako da neutrališe ipak poluamatere u Italijanskoj reprezentaciji.Iako nebude krenuo dobro u Mek. ima veliki broj sjajnih pičera koji igraju zapažene uloge u timovima.Što se napada tiče imaju 5-6 MLBigrača pre svih svakako najveću zvezdu jednog Adrian Gonzaleza jednog od najboljih power udarača u MLB-u.Šta reći za Italiju tim koji u Evropi nešto i znači ali tim koji je daleko od kvaliteta imaju i onipar igrača iz MLB-a ali to su igrači koji su u drugom planu a sigurnoim je najveća mana pičing što bi Meksikanci morali da iskoiriste.Jednostavno po meni sve sem čak ubedljive pobede Meksika bi bilo veliko iznenađenje koja u Baseballu su česta ali se nadam da se večeras neće dogoditi JEL IPAK REALNO JE OGROMNA RAZLIKA U KVALITETU EKIPA NO VIDEĆEMO KAKOĆE TO IZGLEDATI VEČERAS!!!!!! Quote
Almiric Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Naziv kladionice: Unibet Vrijeme odigravanja: 01:05 Naziv para: Carolina Hurricanes - Montreal Canadiens Tip para: 1 Tečaj: 2.400 Quote
Recommended Posts