Tuto 157 Posted March 8, 2013 Jutarnji pozdrav! Na Kvarneru već treći dan Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 8, 2013 Dragim kolegicama i svim ženama, sretan Dan žena! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted March 8, 2013 Dobar dan! Nadam se da ce mi današnji dan biti srećan u klađenju. A ovako mi je najsrećniji 9 godina. 9 godina kako je moja žena dobila najlepši poklon za 8. mart - ćerkicu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted March 8, 2013 Dobar dan! Nadam se da ce mi današnji dan biti srećan u klađenju. A ovako mi je najsrećniji 9 godina. 9 godina kako je moja žena dobila najlepši poklon za 8. mart - ćerkicu. Iskrene cestitke micha! Dupla radost ta tebe i tvoju suprugu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted March 8, 2013 Dobar dan i puno srece danas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted March 8, 2013 Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 8, 2013 Dobar dan! Nadam se da ce mi današnji dan biti srećan u klađenju. A ovako mi je najsrećniji 9 godina. 9 godina kako je moja žena dobila najlepši poklon za 8. mart - ćerkicu. i ti si dobio, nije samo zena Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted March 8, 2013 hvala nadam se da ima još žena i da će nam danas biti sretan dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted March 8, 2013 hvala nadam se da ima još žena i da će nam danas biti sretan dan hm... mislim da si jedina na ovom forumu ili se varam... U svakom slucaju sretan ti 8. mart i zelim ti puno dobitaka na kladjenju Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted March 8, 2013 hm... mislim da si jedina na ovom forumu ili se varam... U svakom slucaju sretan ti 8. mart i zelim ti puno dobitaka na kladjenju Bila je jedno vreme i m&m ovde vrlo aktivna.nema je vec duze vreme ( ako s nije udala) Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted March 8, 2013 Bila je jedno vreme i m&m ovde vrlo aktivna.nema je vec duze vreme ( ako s nije udala) A muž nemože da prihvati da je bolji kladioničar od njega, pa joj je zabranio da se više takmiči Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted March 8, 2013 Dobar dan! Nadam se da ce mi današnji dan biti srećan u klađenju. A ovako mi je najsrećniji 9 godina. 9 godina kako je moja žena dobila najlepši poklon za 8. mart - ćerkicu. Sve najljepse na ovaj dan i tvojoj porodici hm... mislim da si jedina na ovom forumu ili se varam... U svakom slucaju sretan ti 8. mart i zelim ti puno dobitaka na kladjenju Varas se...pored Snjezane tu je i nadrealista.... Quote Share this post Link to post Share on other sites