Jump to content

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted

Jutarnji pozdrav!       :57bye:

Na Kvarneru već četvrti dan Posted Image

:kahva:

Uspješan dan!  :50yes:

Posted

poslije kise uvijek dodje sunce  :icon_biggrin:

U ovom slućaju će nakon kiše doći ... SNIJEG.

Navodno nas drugi tzjedan opet očekuje snijeg!!!

Posted

U ovom slućaju će nakon kiše doći ... SNIJEG.

Navodno nas drugi tzjedan opet očekuje snijeg!!!

Da, tako sam i ja vidio.... samo kod nas bi to bio skoro pa prvi snijeg u ovoj godini.... strasno, Sarajevo januar i februar bez snijega.... rijetki to pamte...

Posted

Da, tako sam i ja vidio.... samo kod nas bi to bio skoro pa prvi snijeg u ovoj godini.... strasno, Sarajevo januar i februar bez snijega.... rijetki to pamte...

Ovdje kod nas ( okolica Zagreba ) je snijega bilo i previše. Ja ne pamtim da je prijašnjih godina napadalo toliko snijega kao ove godine. U jednom trenutku ga je bilo oko 80 cm.

Posted

Ovdje kod nas ( okolica Zagreba ) je snijega bilo i previše. Ja ne pamtim da je prijašnjih godina napadalo toliko snijega kao ove godine. U jednom trenutku ga je bilo oko 80 cm.

e tako je bilo u Sarajevu prosle godine i to u februaru... kad su svi mislili gotova zima, pade metar snijega

Posted

Puno srece danas na kladari i da uzmete sto vise para :48thumbsup:

nego reci ti meni drug Radnik Rudar jel de da je to isto, rudar je nekakav radnik  :icon_biggrin:  pa kad je mogo Radnik sto ne bi mogo i Rudar  :77tooth:

Posted

nego reci ti meni drug Radnik Rudar jel de da je to isto, rudar je nekakav radnik  :icon_biggrin:  pa kad je mogo Radnik sto ne bi mogo i Rudar  :77tooth:

hehe.... ima simbolike, ali ja sam danas igrao ipak na bordo tim..... jer ako ne pobijede, mogu slobodno sebi rezervisati kolektivnu parcelu na barama :icon_biggrin:

Posted

A ako je rudar ili radnik onda je i borac za zivot...znaci moze i borac  :77tooth: