Jump to content

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted
  On 3/9/2013 at 11:43 AM, Dinno said:

hehe.... ima simbolike, ali ja sam danas igrao ipak na bordo tim..... jer ako ne pobijede, mogu slobodno sebi rezervisati kolektivnu parcelu na barama :icon_biggrin:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/jovic-snosim-posljedice-ako-ne-osvojimo-titulu/100012

jok eto Almir ce snositi posljedice  :icon_lol: jah glupe izjave majko draga al kad vidim od koga dolazi onda mi nije ni cudno  :77tooth:

Posted (edited)

pozdrav, 

evo mene nakon dugo vremena opet tu :)

Moji hazarderski tipovi za danas:

Barcelona - Deportivo La Coruna  X2 - 4.15

Rijeka - Inter Z. 2 - 6.60 ili X2 - 2.45

Benneteau - Dodig 2 - 2.70

Split - Zagreb X2 - 2.25 i/ili oba daju gol - 1.85

Za neka manje uloge ili neki sistem 2 od 4

Koeficijenti iz Supersporta.

Edited by Suhi
Posted
  On 3/9/2013 at 1:20 PM, Dinno said:

Everton Wigan 0-3... za 3 minute Wigan dao 3 gola.... gdje je Almiric da mi prica o englezima :icon_mad:

evo me...polako ne mogu da vas pohvatam :) pa nisam ti nista rekao za ovaj par...Everton je bolja ekipa, ali u kupu je sve moguce u svakoj ligi...ja ovo nisam igrao uopste...

Posted
  On 3/9/2013 at 1:27 PM, Almiric said:

evo me...polako ne mogu da vas pohvatam :) pa nisam ti nista rekao za ovaj par...Everton je bolja ekipa, ali u kupu je sve moguce u svakoj ligi...ja ovo nisam igrao uopste...

Ma nisam ni ja igrao, nego u 3 minute 3 gola.... o tome ti pricam  :icon_biggrin:  Wigan zajebo i Barcu i real zajedno....

Posted
  On 3/9/2013 at 11:51 AM, Dinno said:

Imace i Almir posljedica, jer nakon Uniteda, Sarajebo bi ga moglo dotuci :77tooth:

hehehehhe e nece da moze :) oba kluba ce biti nacionalni sampioni, nema razloga za stres...

Posted
  On 3/9/2013 at 1:29 PM, snježana said:

kad je Wigan zabio ja sva sretna odigrala na Everton :icon_lol: kad ono već 0:3 :77tooth:

Jos nije kasno da se Everton izvuce :48thumbsup:

Posted
  On 3/9/2013 at 1:28 PM, Dinno said:

Ma nisam ni ja igrao, nego u 3 minute 3 gola.... o tome ti pricam  :icon_biggrin:  Wigan zajebo i Barcu i real zajedno....

znas pricu o coravoj koki  :48thumbsup: