Nadrealista 13 Posted March 9, 2013 Nadrealisti ni sreca ne pomaze...taj ne pogadja.. pozdravlja te raja iz Chicaga i New Yorka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 9, 2013 hehe.... ima simbolike, ali ja sam danas igrao ipak na bordo tim..... jer ako ne pobijede, mogu slobodno sebi rezervisati kolektivnu parcelu na barama http://sportsport.ba/bh_fudbal/jovic-snosim-posljedice-ako-ne-osvojimo-titulu/100012 jok eto Almir ce snositi posljedice jah glupe izjave majko draga al kad vidim od koga dolazi onda mi nije ni cudno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted March 9, 2013 http://sportsport.ba/bh_fudbal/jovic-snosim-posljedice-ako-ne-osvojimo-titulu/100012 jok eto Almir ce snositi posljedice jah glupe izjave majko draga al kad vidim od koga dolazi onda mi nije ni cudno Imace i Almir posljedica, jer nakon Uniteda, Sarajebo bi ga moglo dotuci Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 9, 2013 Imace i Almir posljedica, jer nakon Uniteda, Sarajebo bi ga moglo dotuci kad je tako onda slobodno nek pocne vaditi doznake za bolovanje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Suhi 0 Posted March 9, 2013 (edited) pozdrav, evo mene nakon dugo vremena opet tu :) Moji hazarderski tipovi za danas: Barcelona - Deportivo La Coruna X2 - 4.15 Rijeka - Inter Z. 2 - 6.60 ili X2 - 2.45 Benneteau - Dodig 2 - 2.70 Split - Zagreb X2 - 2.25 i/ili oba daju gol - 1.85 Za neka manje uloge ili neki sistem 2 od 4 Koeficijenti iz Supersporta. Edited March 9, 2013 by Suhi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted March 9, 2013 http://sportsport.ba/bh_fudbal/jovic-snosim-posljedice-ako-ne-osvojimo-titulu/100012 jok eto Almir ce snositi posljedice jah glupe izjave majko draga al kad vidim od koga dolazi onda mi nije ni cudno Cist gol ponisten Rudaru.... Sarajevo se pati, bolji Rudar... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted March 9, 2013 Vodi Sarajevo 1-0... Hadzic strijelac Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted March 9, 2013 Everton Wigan 0-3... za 3 minute Wigan dao 3 gola.... gdje je Almiric da mi prica o englezima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted March 9, 2013 Everton Wigan 0-3... za 3 minute Wigan dao 3 gola.... gdje je Almiric da mi prica o englezima evo me...polako ne mogu da vas pohvatam :) pa nisam ti nista rekao za ovaj par...Everton je bolja ekipa, ali u kupu je sve moguce u svakoj ligi...ja ovo nisam igrao uopste... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted March 9, 2013 Vodi Sarajevo 1-0... Hadzic strijelac laganini ce to do kraja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted March 9, 2013 evo me...polako ne mogu da vas pohvatam :) pa nisam ti nista rekao za ovaj par...Everton je bolja ekipa, ali u kupu je sve moguce u svakoj ligi...ja ovo nisam igrao uopste... Ma nisam ni ja igrao, nego u 3 minute 3 gola.... o tome ti pricam Wigan zajebo i Barcu i real zajedno.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted March 9, 2013 kad je Wigan zabio ja sva sretna odigrala na Everton kad ono već 0:3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted March 9, 2013 Imace i Almir posljedica, jer nakon Uniteda, Sarajebo bi ga moglo dotuci hehehehhe e nece da moze :) oba kluba ce biti nacionalni sampioni, nema razloga za stres... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted March 9, 2013 kad je Wigan zabio ja sva sretna odigrala na Everton kad ono već 0:3 Jos nije kasno da se Everton izvuce Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted March 9, 2013 Ma nisam ni ja igrao, nego u 3 minute 3 gola.... o tome ti pricam Wigan zajebo i Barcu i real zajedno.... znas pricu o coravoj koki Quote Share this post Link to post Share on other sites