Dinno 10 Posted March 9, 2013 Dobar dan! Pozdrav druze Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted March 9, 2013 Schalke vodi 1-0 12.minut..... hajmo trpajte Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted March 9, 2013 Schalke vodi 1-0 12.minut..... hajmo trpajte 36.minut 2-0 za Schalke Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted March 9, 2013 59. minut Schalke - Dortmund 2-1... prosao i oba daju gol i 3+ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Suhi 0 Posted March 9, 2013 Kaj je s ovim Bayernom, gube 2:1 doma od Fortune? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted March 9, 2013 (edited) Kaj je s ovim Bayernom, gube 2:1 doma od Fortune? 2-2 je sada ma malo se i oni opustili Edited March 9, 2013 by Dinno Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted March 9, 2013 pozz d0bio Bajern do kraja... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted March 9, 2013 nego reci ti meni drug Radnik Rudar jel de da je to isto, rudar je nekakav radnik pa kad je mogo Radnik sto ne bi mogo i Rudar A ako je rudar ili radnik onda je i borac za zivot...znaci moze i borac Rudar NE MOZE a Borac MOZE idemo na titulu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted March 9, 2013 Danas sam skoro premlatio par karate sudaca. Da nisu imali crne pojaseve , satro bih ih sve... Kako su sudili mom malom , pa to je za zatvor. Nisu vidjeli 4 čista udarca u glavu... sramota. Pa ti onda pokušaj objasniti klincu da su suci pošteni i pravedni. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 9, 2013 Danas sam skoro premlatio par karate sudaca. Da nisu imali crne pojaseve , satro bih ih sve... Kako su sudili mom malom , pa to je za zatvor. Nisu vidjeli 4 čista udarca u glavu... sramota. Pa ti onda pokušaj objasniti klincu da su suci pošteni i pravedni. ti bi mogo s Almirom osnovat neko udruzenje za borbu protiv sudskog kriminala... on nek bude predsjednik a ti sekretar Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 9, 2013 Rudar NE MOZE a Borac MOZE idemo na titulu Borac je Real za tamo neke radnike i celike sto vas kantaju ko malu djecu i gore za vas sto su nas dobili, sad ce te ostat i bez drugog mjesta, mislim zna se da ko ce bit prvi Quote Share this post Link to post Share on other sites