Dinno Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Schalke vodi 1-0 12.minut..... hajmo trpajte 36.minut 2-0 za Schalke Quote
Dinno Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 59. minut Schalke - Dortmund 2-1... prosao i oba daju gol i 3+ Quote
Suhi Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Kaj je s ovim Bayernom, gube 2:1 doma od Fortune? Quote
Dinno Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 (edited) Kaj je s ovim Bayernom, gube 2:1 doma od Fortune? 2-2 je sada ma malo se i oni opustili Edited March 9, 2013 by Dinno Quote
Almiric Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 nego reci ti meni drug Radnik Rudar jel de da je to isto, rudar je nekakav radnik pa kad je mogo Radnik sto ne bi mogo i Rudar A ako je rudar ili radnik onda je i borac za zivot...znaci moze i borac Rudar NE MOZE a Borac MOZE idemo na titulu Quote
Goran1 Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Danas sam skoro premlatio par karate sudaca. Da nisu imali crne pojaseve , satro bih ih sve... Kako su sudili mom malom , pa to je za zatvor. Nisu vidjeli 4 čista udarca u glavu... sramota. Pa ti onda pokušaj objasniti klincu da su suci pošteni i pravedni. Quote
Nadrealista Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Danas sam skoro premlatio par karate sudaca. Da nisu imali crne pojaseve , satro bih ih sve... Kako su sudili mom malom , pa to je za zatvor. Nisu vidjeli 4 čista udarca u glavu... sramota. Pa ti onda pokušaj objasniti klincu da su suci pošteni i pravedni. ti bi mogo s Almirom osnovat neko udruzenje za borbu protiv sudskog kriminala... on nek bude predsjednik a ti sekretar Quote
Nadrealista Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Rudar NE MOZE a Borac MOZE idemo na titulu Borac je Real za tamo neke radnike i celike sto vas kantaju ko malu djecu i gore za vas sto su nas dobili, sad ce te ostat i bez drugog mjesta, mislim zna se da ko ce bit prvi Quote
Recommended Posts