Jump to content

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Kaj je s ovim Bayernom, gube 2:1 doma od Fortune?

2-2 je sada

ma malo se i oni opustili

Edited by Dinno
Posted

nego reci ti meni drug Radnik Rudar jel de da je to isto, rudar je nekakav radnik  :icon_biggrin:  pa kad je mogo Radnik sto ne bi mogo i Rudar  :77tooth:

A ako je rudar ili radnik onda je i borac za zivot...znaci moze i borac  :77tooth:

Rudar NE MOZE a Borac MOZE  :48thumbsup:   idemo na titulu  :icon_razz:

Posted

Danas sam skoro premlatio par karate sudaca. Da nisu imali crne pojaseve , satro bih ih sve... :50yes:

Kako su sudili mom malom , pa to je za zatvor. Nisu vidjeli 4 čista udarca u glavu... sramota.

Pa ti onda pokušaj objasniti klincu da su suci pošteni i pravedni.

:whaat:  :12boxing:

Posted

Danas sam skoro premlatio par karate sudaca. Da nisu imali crne pojaseve , satro bih ih sve... :50yes:

Kako su sudili mom malom , pa to je za zatvor. Nisu vidjeli 4 čista udarca u glavu... sramota.

Pa ti onda pokušaj objasniti klincu da su suci pošteni i pravedni.

:whaat:  :12boxing:

ti bi mogo s Almirom osnovat neko udruzenje za borbu protiv sudskog kriminala... on nek bude predsjednik a ti sekretar  :icon_biggrin:

Posted

Rudar NE MOZE a Borac MOZE  :48thumbsup:   idemo na titulu  :icon_razz:

Borac je Real za tamo neke radnike i celike sto vas kantaju ko malu djecu  :smile_tongue:  i gore za vas sto su nas dobili, sad ce te ostat i bez drugog mjesta, mislim zna se da ko ce bit prvi  :icon_biggrin: