Jump to content

Liga prvaka 21. i 22.02.06.

Recommended Posts

Posted

liverpool 2

real madrid hendikep

psv-lyon x

bayern-milan manje od 3 gola

bremen-juventus x

inter 2

chelsea-barca x

glasgow r.-villarreal x

ovo je moje razmišljanje

Posted

ev i nekih objašnjejna, tj. da potkrijepim moja mišljenja...

Benfica-Liverpool 2 2.50

Praznovjerni navijači Liverpoola su sigurno bili zadovoljni nakon

Posted

@ Hidalgo

Geovanni je ozljedjen i nece igrati, dok je Robert upitan, al ce vjerovatno igrati.Po meni je za utakmicu Benfica - Liverpool je najsigurnije igrati under, poznavajuci "navika" obiju momcadi. Triba uzet u obzir da je Liverpool vecinu svojih "vaznijih" utakmica rijesia s pobjedom od 1:0, Liverpool ima dobrz obranu koju tesko "probijaju" i kvalitetnije momcadi od Benfice. S obzirom na vaznost utakmice, i posto je prva utakmica, moze se ocekivat da ce obje momcadi igrati opreznije.

Posted

Moja preporuka:

Benfica Lisabon-FC Liverpool - under 2.5 @ 8/10

Real Madrid-Arsenal - 1 @ 9/10

PSV Eindhoven-Lyon - X2 @ 8/10

Bayern M

Posted

moje razmišljanje za sutrašnje susrete lige prvaka:

CHELSEA-BARCELONA X 3.10

Chelsea i Barcelona su se sastali u osmini finala Lige prvaka i prošle sezone. U tim je utakmicama bilo odličnog nogometa, dramatike, sjajnih golova i ponešto kontroverzi pa nije čudo što ovaj dvoboj izaziva najveću pa

Posted

WERDER-JUVENTUS x 3.10

Ne treba ni govoriti da će Werder učiniti sve kako bi dobrim igrama izbrisali sjećanje na katastrofalan rezultat u osmini finala prošle godine kada su izgubili od Lyona ukupnim rezultatom 10-2. Prvu su utakmicu na domaćem terenu izgubili sa 3-0 što će im biti dobro iskustvo da u srijedu protiv Juventusa daju sve od sebe ukoliko ne

Posted

AJAX-INTER M. 2 2.50

Ajax i Inter su 1972. godine igrali finale Kupa prvaka. Tada su bolji bili Nizozemci i pobijedili su 2-0 golovima Johana Cruyffa i iako u ovom okršaju ulog neće biti tako velik, oba će se slavna kluba jako

Posted

GL.RANGERS-VILLAREAL x 3.00

Ovo je vjerojatno najmanje atraktivan par osmine finala Lige prvaka. Oba se kluba nalaze na nepoznatnom teritoriju i nadaju se prolasku u četvrtfinale. Villarrealu je ovo prva sezona u ovom natjecanju dok je Rangers postao prvi klub iz

Posted
moje razmišljanje za sutrašnje susrete lige prvaka:

CHELSEA-BARCELONA X 3.10

Chelsea i Barcelona su se sastali u osmini finala Lige prvaka i prošle sezone. U tim je utakmicama bilo odličnog nogometa, dramatike, sjajnih golova i ponešto kontroverzi pa nije čudo što ovaj dvoboj izaziva najveću pa

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...