Almiric 5 Posted March 12, 2013 Tanka linija...u jednom momentu Niang ide sam na golmana, puca, lopta prolazi golmana i ide u gol...u tom momentu svi vide Milan kako ide dalje...u djelicu sekunde lopta pogadja stativu i u narednom napadu Barcelona zabija drugi gol, sve trajalo 45 sekundi....sada niko ne vidi MIlan kako ide dalje... Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted March 12, 2013 loša partija Milana, ne navijam ni za koga ali u ovom dvomeču puno više je pokazala Barcelona i pošteno bi bilo da idu dalje Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted March 12, 2013 Tanka linija...u jednom momentu Niang ide sam na golmana, puca, lopta prolazi golmana i ide u gol...u tom momentu svi vide Milan kako ide dalje...u djelicu sekunde lopta pogadja stativu i u narednom napadu Barcelona zabija drugi gol, sve trajalo 45 sekundi....sada niko ne vidi MIlan kako ide dalje... koga bi volio da dobije United u 1/4 finalu Lige prvaka............... uuuuuups, pa United je ispao Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted March 12, 2013 Baaaaarcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 12, 2013 Hoces reci da ja navijam za Milan? Apsolutno mi je svejedno, ali i prije prve utakmice se slicno pricalo. Mislio sam da navijas za Real pa da zato "mrzis" Barselonu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted March 12, 2013 koga bi volio da dobije United u 1/4 finalu Lige prvaka............... uuuuuups, pa United je ispao dobio je sudiju Cakira :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted March 12, 2013 Sada je bila prava Barcelona...razlika je ipak kada igraju na svom sirokom terenu..ovako im niko ne moze nista...ali mogu im parirati na svom terenu neke ekipe...Real, Bayern...no u dvomecu, sumnjam da ih iko moze izbaciti..jedino finale gdje je jedan mec,pa da ih neko takticki odradi... Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted March 12, 2013 Kod mene sve nesto naopako , Pogodim AFC Cup Oni Singapurćani i Hongkongžani , tip 2 , kvota 2.60 Expekt, a promasim ove naše Evropljane - Šalke gde je kvota bila 1,75 WWin . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted March 12, 2013 Kod mene sve nesto naopako , Pogodim AFC Cup Oni Singapurćani i Hongkongžani , tip 2 , kvota 2.60 Expekt, a promasim ove naše Evropljane - Šalke gde je kvota bila 1,75 WWin . Joj micha ti si meni kralj jarane kakve ti lige nalazis, pa ni google ih ne moze pronaci Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 12, 2013 Joj micha ti si meni kralj jarane kakve ti lige nalazis, pa ni google ih ne moze pronaci pametan covjek, igra tamo neke lijeve lige koje nikom nisu zanimljive pa nema ni namjestanja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted March 12, 2013 pametan covjek, igra tamo neke lijeve lige koje nikom nisu zanimljive pa nema ni namjestanja da znas da si u pravu i to ima smilsla.... milioni se uplacuju na ove velike lige i ekipe.... dok sigurno neka sice ide na ove kuvajtske ili iranske lige (micha im popravlja prosjek) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted March 12, 2013 Joj micha ti si meni kralj jarane kakve ti lige nalazis, pa ni google ih ne moze pronaci a ko mu kaze mister cileanska liga - zbroj golova Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted March 12, 2013 a ko mu kaze mister cileanska liga - zbroj golova Ma to je Engleska liga za ovo sta micha igra.... juce covjek igrao Iransku 2.ligu... ne znam ni da imaju prvu, a kamoli drugu Quote Share this post Link to post Share on other sites