Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tanka linija...u jednom momentu Niang ide sam na golmana, puca, lopta prolazi golmana i ide u gol...u tom momentu svi vide Milan kako ide dalje...u djelicu sekunde lopta pogadja stativu i u narednom napadu Barcelona zabija drugi gol, sve trajalo 45 sekundi....sada niko ne vidi MIlan kako ide dalje...

• Replies 36
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tanka linija...u jednom momentu Niang ide sam na golmana, puca, lopta prolazi golmana i ide u gol...u tom momentu svi vide Milan kako ide dalje...u djelicu sekunde lopta pogadja stativu i u narednom napadu Barcelona zabija drugi gol, sve trajalo 45 sekundi....sada niko ne vidi MIlan kako ide dalje...

koga bi volio da dobije United u 1/4 finalu Lige prvaka............... uuuuuups, pa United je ispao  :smile_redcard:

Posted

Sada je bila prava Barcelona...razlika je ipak kada igraju na svom sirokom terenu..ovako im niko ne moze nista...ali mogu im parirati na svom terenu neke ekipe...Real, Bayern...no u dvomecu, sumnjam da ih iko moze izbaciti..jedino finale gdje je jedan mec,pa da ih neko takticki odradi...

Posted

Kod mene sve nesto naopako , Pogodim AFC Cup  Oni Singapurćani i Hongkongžani , tip 2 , kvota 2.60 Expekt,  a promasim ove naše Evropljane - Šalke gde je kvota bila 1,75 WWin .  

Posted

Kod mene sve nesto naopako , Pogodim AFC Cup  Oni Singapurćani i Hongkongžani , tip 2 , kvota 2.60 Expekt,  a promasim ove naše Evropljane - Šalke gde je kvota bila 1,75 WWin .  

Joj micha ti si meni kralj jarane kakve ti lige nalazis, pa ni google ih ne moze pronaci :77tooth:

Posted

Joj micha ti si meni kralj jarane kakve ti lige nalazis, pa ni google ih ne moze pronaci :77tooth:

pametan covjek, igra tamo neke lijeve lige koje nikom nisu zanimljive pa nema ni namjestanja  :icon_biggrin:

Posted

pametan covjek, igra tamo neke lijeve lige koje nikom nisu zanimljive pa nema ni namjestanja  :icon_biggrin:

da znas da si u pravu i to ima smilsla.... milioni se uplacuju na ove velike lige i ekipe.... dok sigurno neka sice ide na ove kuvajtske ili iranske lige (micha im popravlja prosjek) :icon_biggrin:

Posted

a ko mu kaze  :48thumbsup:  mister cileanska liga - zbroj golova  :icon_razz:

Posted

a ko mu kaze  :48thumbsup:  mister cileanska liga - zbroj golova  :icon_razz:

Ma to je Engleska liga za ovo sta micha igra.... juce covjek igrao Iransku 2.ligu... ne znam ni da imaju prvu, a kamoli drugu :77tooth: