Crni 23 Posted March 12, 2013 Hockey, NHL00:30 CET (13/03/2013)Florida Panthers - Tampa Bay Lightning(Total Goals)Pick: Over 5.5 Odd: 1.80Bookie: MarathonbetStake: 7/10Večeras se u Office Depot Center - (Sunrise, FL) sastaju domaći Panthersi (7-13-6) i gostujući Lightningi (10-14-1)...Svakako derbi začelja Southeast divizije i meč koji prati veliki rivalitet oba tima su u jako lošim formama Florida igra užasno gotovo celu sezonu sa jako puno problema i sa povredama igrača dok Tampa posle odličnog starta na zadnjih 10 mečeva ima samo dve pobede i svakako da će večeras obe ekipe dati sve od sebe da pobede lokalnog rivala ali ja nebi se bavio pobednikom ovog meča već bi uzeo Over golovakoji mi se čine kao veoma izglednim!!!!Floridu sam gledao u zadnje vreme dosta i već sam o njima sve rekao gomila problema sa povredama posebno u odbrani i dalje su bez prvog golmana i bez čak 4 beka što se odražava da primaju katastrofalnih 3.68 golova po meču napad neigra loše posebno kući su izuzetno agresivni i daju dosta golova ali to ostavlja puno prostora za protivnika i dopuštaju puno golovan što bi Tampin napad morao da iskoristi.Tampa i prima puno golova po meču 3.11 ali i daju puno čak 3.4 po meču imaju fantastičan napad prepun sjajnih igrača ali i užasnu odbranukoja ih i košta ovako loših rezultata.I tradicionalno pada puno golova na njihovim mečevima na zadnjih 10 mwečeva je pao over na 8 a zadnja 4 meča su završili u overu kao i zadnji kad je palo upravo ovde 11 golova -02/16/13 FLA 5 - TB 6 (OT)Nevidim zašto nebi večeras palo bar 6 i uzimam over na meču.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted March 12, 2013 Vrijeme odigravanja: 00:05Naziv para: Columbus Blue Jackets - Vancouver Canucks Tip para: XTečaj: 3.700 i 1X @1,65 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted March 12, 2013 Hockey, NHL00:00 CET (13/03/2013)Florida Panthers - Tampa Bay Lightning(Team Goals)Pick: New York Rangers Over 2.5Odd: 1.92Bookie: MarathonbetStake: 5/10Večeras se u First Niagara Center -( Buffalo, NY) igra meč između domaćih Sabresa (9-14-3) i gostujućih Rangersa (13-9-2)...Iako po formi pa i kvalitetu ekipa su gosti svakako večeras favoriti ali ja umesto pobede gostiju bi uzeo Over golova Rangersa granica je 2.5 i po meni je dostižna iz mnogo razloga.Sabresi posle par dobrih partija posle smene trenera su ponovo u krizi vezali su 4 poraza na gostovanjima iako ni na jednom meču nisu bili inferiorni dva su čak meča izgubili posle SO sve porazi sa golom razlike.Ono što je bitno i ovako neigraju sjajnu odbranu a uz to ostali su i bez prvog golmana ekipe Millera i večeras će nago verovatno mladi Jhonas Enroth(24god.) koji na 4 meča ove sezone proveo nešto manje od 200min. ima jak ološ prosek od 3.94 golova po meču uz takođe loš prosek odbrana od samo .871 SV% i svakako da bi gosti njegovo neiskustvo morali da iskoriste...Rangersi su u zadnje vreme popravili formu imaju čak 5 pobeda na zadnjih 6 mečeva.Nemaju većih problema sa sastavom prvenstenomislim u napadu što se odražava u zadnje vreme dosta su efikasni u svojim redovima imaju sjajnih napadača R. Nash,M. Gaborik,R. Callahan,B. Richards,,,...Ndam se da će večeras iskoristiti lošu odbranu Sabresa i neiskusnog golmana sa malo mečeva.Uzimam Over 2.5 na Rangerse(OT i SO Included)... Quote Share this post Link to post Share on other sites