rockytomas 15 Posted March 13, 2013 02:00, Corinthians - Club Tijuana, tip 1 @ 1.552, Pinnacle 8/10 Mec iz copa libertadores u kome se u grupi 4 u cetvrtom kolu sastaju u Brazilu corinitians i Club tijuana iz MeksikaCorintians je osvajac proslog copa libertadores kada je u finalu bio bolji od Boce Juniors medjutim ove sezone nisu startovali bas najbolje jer su u prva 3 meca osvojili samo 4 boda u prvom kolu su remizirali sa San Josem dok su u drugom pobedili na svom terenu Millonarios sa 2-0 a od danasnjeg rivala su izgubili u Meksiku sa 1-0 Corintians je doveo Pata iz Milana i sigurno ima velike ambicije i u ovom takmicenju ali i u brazilskom prvenstvu koje ce biti izuzetno jako jer su se mnoge ekipe pojacale a iako dosada nisu pruzili ono sto se ocekuje mislim da ekipa ima kvalitet i da mora proraditi a ovaj mec im je lepa prilika da ponove igru kao protiv Millonariosa i da zabeleze ubedljivu pobedu pred svojim navijacima Tijuana je u 3 meca zabelezila sve 3 pobede sto je prilcno iznenadjenje iako dve Kolumbijske ekipe nisu nimalo naivne oni su pobedili prilicno srecno u gostiima Millonarios sa 1-0 dok su San Jose na svom terenu razbili sa 4-0 a kao sto rekoh pobedili su i Corintians na svom terenu sa 1-0 i sada su ubedljivo prvi na tabeli sa 9 bodova a Corintians ima 4 dok Millonarios ima 3 a San Jose 1 i prakticno su se plasirali dalje jer idu dva tima dalje a sutra igraju San Jose i Millonarios i ako Millonarios ne pobedi oni ce vec prakticno dase plasiraju dalje ali i ovako oni u dva meca sa Kolumbijcima mogu da osvioje bod ili 3 i da budu sigurni tako da iako naravno nece se ni ovde predati ovaj mec im nije imperativ dok je Corintiansu ovo jako bitan mec i mislim da ce od pocetka krenuti zestoko i ako brzo postignu gol moguce je da bude i ubedljiva pobeda sto je po kvalitetu ekipa realno a mislim i da je red da prestane da prati sreca Meksikance koji ipak nemaju neki extra kvalitet kvota je odlicna i vredi je uzeti Quote Share this post Link to post Share on other sites