Crni 23 Posted March 16, 2013 Hockey, NHL00:05 CET (17/03/2013)Tampa Bay Lightning - Carolina Hurricanes(Total Goals)Pick: Over 5.5Odd: 1.78Bookie: MarathonbetStake: 6/10Večeras se u St. Pete Times Forum - (Tampa, FL) igra meč između domaćih Lightningsa (11-15-1) i gostujućih Hurricanesa (15-10-1)...Diviziski okršaj u kojem ja nebi tražio pobednika meča već ću uzeti Over golova koji mi se čini kao realna opcija.Tampa igra užasno u zadnje vreme samo 2 pobeda na zadnjih 10 mečeva sa druge strane Carolina je vodeći tim Southeast divizije.Tampa je smanjila efikasnost i nekako sa tim su i ušli u loš niz ali i dalje su prosečno dosta efikasni sa prosekom od 3.26 po meču ali i odbranom koja je jako loša koja prima čak 3.03golova po meču.Uspon Caroline je počeo upravo sa mnogo efikasnijom igrom tima koji su prešli tri gola po meču 3.12 ali i dalje je odbrana dosta skromna sa 2.76 uz to bez prvog golmana ekipe.Njihovi mečevi tradicionalno sui overaški -Over is 15-5-1 in the last 21 meetings.Over is 7-0 in the last 7 meetings in Tampa Bay.Dok je na zadnjih 10 mečeva Over došao čak na 9 -02/23/13 CAR 2 - TB 5 01/22/13 CAR 1 - TB 4 03/10/12 TB 2 - CAR 4 03/03/12 CAR 3 - TB 4 (OT) 01/12/12 TB 2 - CAR 5 12/31/11 TB 5 - CAR 2 11/01/11 CAR 4 - TB 2 10/07/11 CAR 1 - TB 5 04/09/11 CAR 2 - TB 6 03/26/11 CAR 2 - TB 4Nadam se i večeras otvorenom meču bez puno kalkulacija i novom Overu....!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted March 16, 2013 St Louis Blues - Anaheim Ducks 1 @2,35 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted March 16, 2013 00:30 Philadelphia-Indiana Tip: 2 Koef: 1,60 Supersport Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted March 16, 2013 00:00 -6,5/Washington-Phoenix Tip: 1 Koef: 1,70 Supersport Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted March 16, 2013 00:30 16,5/Walker K. (Bosto-Charl) Tip: manje Koef: 1,85 Supersport Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted March 16, 2013 01:30 16,5/Duncan T. (S.Ant-Cleve) Tip: više Koef: 1,85 Supersport Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted March 16, 2013 Hockey, NHL00:05 CET (17/03/2013)Columbus Blue Jackets - Phoenix Coyotes(Money Line)Pick: Phoenix CoyotesOdd: 1.93Bookie: Pinnacle SportsStake: 5/10Večeras se u Nationwide Arena - (Columbus, OH) igra meč između domaćih Blue Jacketsa (10-12-6) i gostujućih Coyotesa (13-11-3)...Neki dan sam pisao o Jaknama koji su definitivno HOT u zadnje vreme posle 5 pobeda doživeli su dva poraza ali tek posle SO! Ali ja jednostavno mislim da je to samo trenutno i da su ova dva poraza ponovo početak loše serije već sam pisao da imaju prilično skroman roster i da to nadoknađuju velikom borbenošću.U trenutnoj formi ih najviše drži odbrana ustvari prvi golman ekipe S. Bobrovsky(2.11 GAA) koji brani prosto neverovatno gledao sam ceo meč kada sam igrao na Hawkse preksinoć i nemogu dakažem da odbrana Jakni igra dobro kada su dozvolili milion šansi gostima ali upravo samo Bobrovsky ih jespasao ubedljivog poraza jel je tu trebalo biti bar 3 razlike za goste u trećoj trećini je odbranio 5-6 neverovatnih šansi kao i u OT kada je u jednoj akciji skinuo dva neverovatna šuta ali u penal seriji je bio nemoćan jednostavno nemože ni on dugo držati taj visok postotak odbrana posebno kad se pogleda koliko dopuštaju šuteva na gol Hawksi su uputilin preko 40 udaraca.Dok je napad delovao prilično loše čak sam od njih mnogo više očekivao ali gol su postigli iz PP i to ne iz neke akcije već solo udarac dok za celu utakmicu nisu napravili 3-4 dobre prilike.I jednostavno moram večeras protiv njih bilo to pametno ili ne!!!Sa druge strane Kojoti ekipa koja je trenutno 9 na Zapadu ali koja sa eventualnom pobedom može i do 5 mesta jel je jako mala bodovna razlika između čak 3 Cnucksa i njih je samo 3 boda.Njihov najveći problem su gostovanja gde pružaju mnogo lošije partije ali mislim da im je večeras protivnik po meri i da večeras mogu to da iskoriste.Ekipa Kojota je ekipa koja puno radi na ledu kližu izuezno mnogo i mislim da Jaknama takve agilne ekipe ne leže puno sve manje imaju problema sa povredama večeras moguć i povratak dva veoma bitna igrača D Z. Michalek i RW R. Vrbatae.Najveći problem na gostovanjima je odbrana koja dopušta puno golova na golu će biti verovatno M. Smith koji svakako može i moramnogo bolje braniti jel ipak radi se o talentovanom mladom golmanu.U napadu Kojoti imaju par sjajnih igrača tu je legenda tima S. Doan uz njega tu su A. Vermette,M. Hanzal,S. Sullivan,M. Boedker nadam se i oporavljeni R. Vrbatae velika stvar je i potpisivanje mladog talentovanog defanzivca O. Ekman-Larsson(21god) koji je potpisao 6 god. ugovor ove sezone fantastičan sa čak 17 poena.Kako god bilo po meni su Kojoti kvalitetniji tim ove sezone su u Arizoni to dva puta i dokazali sa dve sigurne pobede-02/16/13 PHO 5 - CLB 3 01/23/13 PHO 5 - CLB 1Nadam se da mogu i večeras dopobede i uzimam ih ML za srednji ulog...... Quote Share this post Link to post Share on other sites