Goran1 7 Posted March 17, 2013 02:30 S.Nash(LAL) (-14,5+) Tip: više od 14,5 koševa Koef: 1,85 Supersport Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted March 17, 2013 23:55 J.Harden(HOU) 27,5 Tip: više od 27,5 koševa Koef: 1,85 Supersport Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted March 17, 2013 World Baseball Classic 201302:00 CET (18/03/2013)Japan - Puerto Rico(Handicap)Pick: Puerto Rico +1.5Odd: 2.08Bookie:MarathonbetStake: 5/10Večeras se na AT&T Park(San Francisco) igra prvi polufinalni meč World Baseball Classica između Japana i Puerto Rica...Na ovom meču Japan je postavljen za velikog favorita svakako daoni jesu favoriti ali da je po meni Puerto Rico previše podcenjen na ovom meču i ja ću uzeti ih u hendikepu makar Japan pobedio i deset razlike.Gledao sam Japan gotovo svaki njihov meč ništa me posebno nisu impresionirali mnogo sam više od njih očekivao mučili su se sa reprezentacijama daleko lošijeg kvaliteta izgubili su protiv Kube veoma lako koja je trebala biti ovde ali je njihovo mesto zauzela Holandija bili su i na pragu poraza od Chin. Tajpea ali su na samom kraju okrenuli oni jedino su Holandiju na jednom meču razbili kao i u finalu za prvo mesto ali nakraju zamalo da Holanđani naparve preokret.Po meni piching im je dalaeko bolji deo ekipe dok hiterski me nisu impresionirali oni su na dva meča sa Holandijom imali po jednu ekstra izmenu dok su se hiterski mučili na većini mečeva tim im je sastavljen uglavnom od igrača iz Japanske.Na brdašcu za Japan baca Kenta Maeda na dva meča odličan bez priljenog rana u 10inn. član Hirošime.Sa druge strane Portorikanci koji su došli do polufinala u jdnoj izuzetnoj konkurenciji izbacivši iz takmičenja u direktnom okršaju ubedljivo najveće favorite Amerikance koji su došli na prvenstvo sa možda najjačim timom u Istoriji sa sve MLB zvezdama...Ono što je zanimljivo je da Portorikovi igrači nisu pružili dosad ni 30% onog što vrede pa su ipak došli dovde.Najveći problem im je možda nešto lošijhi pičing večeras na brdašcu za njih baca Mario Santiago bacao na jednom meču ne sjajno ali protiv zvezda Amerike gde je dozvolio 3 R za 4.1inn.Inače pičer koji se nalazi u rosteru Dodgersa što svakako nije mala stvar ali nesumnjam ako loše krene da će brzo biti ubačen bulpen.Portorika sam gledao na 3-4 meča i zaista vlada sjajna atmosfera u ekipi tolikosu privrženi za nacionalni dres da je to fantastično tu upravo mislim na MLB zvezde u timu kojih ima jako puno posebno u hitingu na koji sam i mislio da nisu pružili ni blizu koliko vrede.Tu su jedan Yadier Molina, Carlos Beltran,Alex Rios,Andy Gonzalez,Mike Aviles,Angel Pagan...Zaista reprezentivan lineup koji je sastavljen od igrača koji su u svojim timovima na tim pozicijama neprikosnoveni ponavljam to su sve respektabilni hiteri koji dosad nisu pružili očekivano.Ali većinaod njih je mnogo igrala na ovom stadionu jedan od njih i igra za Giantse Pagan dok većina Japanaca nikad i nije igrala ovde radi se o no hiter stadionu na kojem pada malo poena.Kako god bilo ja uzimam Puorto Rico +1.5 kvota je sjajna i uzimam je za srednji ulog.........!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites