Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

20:00, Marta Sirotkina - Donna Vekic, tip 2, @1.45, 8/10, Supersport

Krenule su kvalifikacije za jos jedan veliki turnir, onaj u Miamiju gdje ponovo igraju i tenisaci i tenisacice. Tek nakon zavrsenog Indian Wellsa sve najbolje tenisacice ponovo su na Floridi, pa ove nize rangirane moraju proci 3 kola kvalifikacija. Na Hrvaticu Donnu Vekic koeficijent od 1.45 mi je steta propustiti, tim vise sto je Sirotkina na zadnja 3 meca upisala sva 3 poraza od igracica kao sto su Kumkhum, Ying-Ying Duan, te Casey Dellacqua, koje bi Vekic uvjeren sam bar dvije pobijedila. Donna iako ima 16 godina i 5 je godina mladja od ove Ruskinje ima puno vise potencijala, ona je gotovo sigurno buduca top 10 igracica i ne mislim kako joj je mladost prevelika mana. Podloga u Miamiju je znatno tvrdja od one u Indian Wellsu koja je kako igraci vele bila pomalo pjeskovita i spora, a takva tvrda podloga Donninom agresivnom stilu igre i prilicno jakim servisima sigurno vise odgovara. Vjerujem da stoga nije ni isla u Indian Wells jer je njen tim procijenio kako ovdje ima vece sanse za ostvariti dobar rezultat i nastaviti svoj put prema najboljim tenisacicama s WTA liste. Tecaj je na apsolutno svim kladionicama na Donnu pao, a ako Donna odigra kako zna ne bi trebalo biti problema da glatko dobije ovaj mec.

Edited by azarenka007
Posted

Slazem sa sa prethodim  tipom

20:00, Marta Sirotkina - Donna Vekic, tip 2,  @1.50

Sad vidim da su @ na jutros drasticno pale na Vekicku??

Jutros bilo 1,50  a sad u  istoj kladuionici  samo  @1.25

:icon_eek: