Goran1 7 Posted March 22, 2013 BiH razbila Grčku. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted March 22, 2013 Španjolska - Finska 1:1 Koef. 9,50 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted March 22, 2013 BiH odigrala za 10.... bravo zmajevi Srbija ocekivano lose... Hrvatska zasluzeno pobijedila Crna Gora sa igracem manje, ali ipak pobjeda.... ljudi imaju 13 bodova iz 5 utakmica... svaka cast, bravo crnogorci Slovenija i Makedonija izgubili... slovenci su me totalno razocarali Sve u svemu extra dan..... Bosna dobila i to je najvaznije.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 22, 2013 svaka cast mojim zmajevima, vatrenim komsijama i crnogorskim orlovima Srbija s onom ekipom (nek se niko ne uvrijedi) ne bi mogla ni gluhe pobijedit koliko toliko pratim fudbal al za pola onih igraca nikad nisam cuo... pa zar nema niko bolji da igra il Sinisa fura neki svoj fazon pa zove neke anonimuse Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted March 22, 2013 Crna Gora ,Hrvatska i BiH Srbija ,Slovenija i Makedonija Ispravka Crna Gora ,Hrvatska i BiH Slovenija i Makedonija Srbija ( kako reče moja majka - I ja bi stara bolje igrala i brže trčala od njih) Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted March 22, 2013 svaka cast mojim zmajevima, vatrenim komsijama i crnogorskim orlovima Srbija s onom ekipom (nek se niko ne uvrijedi) ne bi mogla ni gluhe pobijedit koliko toliko pratim fudbal al za pola onih igraca nikad nisam cuo... pa zar nema niko bolji da igra il Sinisa fura neki svoj fazon pa zove neke anonimuse Ovako sam ja to objasnio mom sinu koji ima nepunih 8 godina. Pošto on spada u bolje fudbalere u školi , a jedan Ilija je totalni tutuban za fudbal, moje objašnjenje je glasilo - Vidiš sine , ovaj naš trener nije stavio da igra Đorđe ( tako mi se zove sin), nego je hteo da iznenadi Hrvate pa uveo Iliju da igra. A oni se prestravili i od straha nam dali 2 gola, a mogli su mnogo više! Čestitke Hrvatskoj na pobedi i svaka čast na borbebnosti! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 22, 2013 Ovako sam ja to objasnio mom sinu koji ima nepunih 8 godina. Pošto on spada u bolje fudbalere u školi , a jedan Ilija je totalni tutuban za fudbal, moje objašnjenje je glasilo - Vidiš sine , ovaj naš trener nije stavio da igra Đorđe ( tako mi se zove sin), nego je hteo da iznenadi Hrvate pa uveo Iliju da igra. A oni se prestravili i od straha nam dali 2 gola, a mogli su mnogo više! Čestitke Hrvatskoj na pobedi i svaka čast na borbebnosti! svaka cast na objasnjenju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 23, 2013 laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites