Johnyboy 0 Posted March 26, 2013 Germany Del Play offs 19:30 Inglostadt - Krefeld Tip 1 (kw. 2,10 SK OlimpBet) Quote Share this post Link to post Share on other sites
azarenka007 2 Posted March 26, 2013 19:30, Rosenheim - Landshut, tip 2, @2.95, 7/10, bwinDakle, ovo je dvoboj doigravanja njemacke druge lige, igra se na cetiri pobjede, a trenutno ekipa Rosenheima koja je danas domacin vodi u seriji s 2:1. Cini mi se da i u prvoj i drugoj ligi postoji jedan par u ovogodisnjem doigravanju na cije se rezultate mozete samo cuditi. U prvoj odnosno DEL ligi Eisbaren i Hamburg igraju seriju s 10,33 golova u prosjeku na utakmici, tj. 31 gol ukupno u 3 utakmice. U drugoj ligi to je ovaj par, gdje je nakon 48 kola regularne sezone Landshut bio 3., a Rosenheim 6. na ljestvici, no u prve dvije utakmice doigravanja Rosenheim je slavio s 3:1 i 4:2. Onda je na red dosla treca utakmica prije dva dana koju je Landshut dobio s 11:1 rezultatom, ali bez obzira na pobjedu od 10 razlike trenutno blizi prolasku dalje je domaca ekipa. S obzirom da je tecaj na bwinu od cak @2.95 na pobjedu gostiju, odlucio sam odigrati na njihovu pobjedu i izjednacenje u seriji. Zaista ne znam sto je ekipa Rosenheima radila u prosloj utakmici da su tako porazeni, ali ako Landshut nakon toga ne dobije krila i samopouzdanje onda zaista nece nikad. Mislim da to sto igraju u gostima nije od presudnog znacaja, regularni je dio pokazao da bi gosti po svemu sudeci trebali biti kvalitetniji i da su favoriti za prolaz, a ukoliko danas dobiju mislim da ce biti u velikoj psiholoskoj prednosti. Ako je ovo pak nekakva namjestaljka sudeci po cudnim rezultatima, pa ako zele da se u seriji odigra sto vise utakmica, u tom slucaju za ocekivati je pobjedu Landshuta makar necu ici toliko daleko i to tvrditi, ali samo napominjem. Naravno da je moguce da je Rosenheim nakon uvjerljivog gubitka prve trecine u toj utakmici postao skroz nezainteresiran za daljni tok susreta i konacni rezultat, ali sve i da je tako ne vidim razloga zasto bi oni danas bili favorit protiv gostujuce ekipe koja ih je znala pobjedivati u gostima i to rezultatima 1:7, 3:6, 2:3, ili 4:6 i to sve u prosloj sezoni. Quote Share this post Link to post Share on other sites
azarenka007 2 Posted March 26, 2013 18:00, duel golova/Piestany - Wolfsburg, tip 1, @2.20, 8/10, SuperSportNa ove duele su uvijek dobri koeficijenti pa ih rado igram, a danas mi se ovaj cini najzanimljiviji. Piestany su slovacka ekipa koja trenutno igra doigravanje protiv Zvolena, a nakon prve dvije utakmice u Zvolenu rezultat je 1:1, Zvolen je dobio prvu s 2:1, a Piestany drugu s 4:3 rezultatom. Zvolen je bio prvi u regularnom dijelu gdje su s 203 gola u 56 utakmica bili najefikasnija ekipa, ali su dosta i primali, 145 golova ili skoro 2.6 u prosjeku. Piestany su sezonu zavrsili na 4. mjestu, ne ocekuje se od njih da izbace Zvolena, ali zasad su u dobroj poziciji i mogu igrati opusteno, s obzirom da su vec izbacili Skalicu s 4-3 u seriji. S druge strane, protiv njih u duelu je ekipa Wolfsburga koja u 1. njemackoj ligi s 2:1 u pobjedama vodi protiv Mannheima. Obje ekipe dosad su po jednom slavile u gostima s rezultatom 3:2 nakon produzetaka, a trecu gostujucu pobjedu i vodstvo u seriji Wolfsburg je ostvario prije dva dana kad je pobijedio s 0:1. Ovo je serija gdje se ne zabija puno golova, Manheim je i danas lagani favorit i vidjet cemo moze li i cetvrta utakmica pripasti gostima. Mannheim je regularni dio zavrsio na 1. mjestu, a Wolfsburg na tek 10., te su morali dodatno razigravati za play off i s 2:1 u pobjedama izbacili Nurnberg te izborili okrsaje s Mannheimom. S obzirom da i sada vode cini se da je na pomolu iznenadjenje, ali ne vjerujem da ce se Mannheim tek tako predati. Danas ako zele pobjedu opet moraju doci s cvrstom obranom i s nadom da ce ovog puta zabiti vise od Wolfsburga, a to bi onda trebalo rezultirati time da Wolfsburg izgubi ovaj duel golova od slovacke ekipe. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoom-zoom 1 Posted March 26, 2013 (edited) Hamburg - Eisbaren over 5,5@1,75 bet365 Edited March 26, 2013 by zoom-zoom Quote Share this post Link to post Share on other sites