Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

26.03.2013.

Recommended Posts

Baseball, MLB(Spring Training)21:05  CET (26/03/2013)Cleveland Indians - Oakland Athletics(ML)Pick: Oakland Athletics  :uredu: Odd: 2.18Bookie: Pinnacle SportsStake: 3/10Večeras se na Goodyear Ballpark(Goodyear, AZ) u okviru Spring Traininga Cactus League sastaju Indiansi(16-12, 7-7 home) i Athleticsi(13-12, 4-8 away)...Ja večeras na ovom meču moram uzeti pobedu Athleticsa ML zaista nema ni jednog razloga za ovaku kvotu na njih jel po apsolutno ničemu nemogu biti aucajderi na ovom meču a ne tako veliki očekujem pad kvote na njih!!!Na moundu za OAK:Anderson (1-0, 9.45) dok za CLE: McAllister (1-2, 5.02) ja bi i ovde dao prednost Andersenu koga smatram za sjajnog pičera koji je imao problema sa povredama i nije sjajno startovao u S.T. ali je prošle sezone bio odličan dok je isti slučaj i sa McAllisterem kojui je prošlu sezonu počeo dobro i onda problemi sa povredama nije bio ni sajajn ove sezone u S.T.!!!Ako i u pichingu nije tolka prednost na strani Oak. onda svakako u lineupu jeste.Indiansi izvode gotovo drugi tim večeras sa samo dva startera -  1. Francisco Lindor (S) SS2. Mike Aviles ® LF3. Carlos Santana (S) C4. Matt Carson ® DH5. Ryan Raburn ® RF6. Jordan Henry (L) CF7. Giovanny Urshela ® 3B8. Jose Ramirez (S) 2B9. Jerrud Sabourin (L) 1BDok Athleticsi izvode gotovo kompletan prvi tim udarača -  1. Eric Sogard (L) 2B2. Jed Lowrie (S) SS3. Josh Reddick (L) RF4. Yoenis Cespedes ® LF5. Brandon Moss (L) 1B6. Seth Smith (L) DH7. Josh Donaldson ® 3B8. John Jaso (L) C9. Michael Choice ® CFNaravno to nemora ništa da znači ali ja zaista nevidim zašto bi Indiansi uopšte bili favoriti.Moram uzeti Athleticse večeras kako god da se meč završi jel ovaku kvotu nemogu da propustim....!!!!

Edited by Crni