Jump to content
Sign in to follow this  
Tuto

27.03.2013.

Recommended Posts

Pozdrav kolegama!  :57bye:

:kahva:

Uspjeha i danas! :50yes:

:icon_arrow: Do 29.03.2013. se možete prijaviti za natjecanje H2H za travanj 2013.  :smile_clapping:  :smile_clapping:

:icon_arrow: Na Uskrs 31.03.2013. na Bet-Club forumu nema natjecanja:smile_clapping:  :smile_clapping:

Dobar dan!

a nemozes ni poredit Hrvatsku i Skotsku koja kod kuce izgubi od Welsa kojem opet Hrvatska uvali dva gola u 10 minuta

Pa naravno da se ne mogu upoređivati. Ali odnos igrača prema igri na jednoj i na drugoj je totalno različit. A kad se neko u bilo kom poslu trudi i daje sve od sebe i vidi se njegova želja za uspehom - uspeh je tu, a ako ne - onda ništa od svega , uspeh neće sam pasti sa neba.  

Da su igrači Srbije igrali i trudili se protiv Hrvatske, kao juče protiv Škotske - pitam se da li bi rezultat bio onakav, a i ako bi bio nebi bilo zamerki.  

Evo samo jedan primer- Juče su mislim  Fejsa i  Basta pretrčali više nego svi reprezentativci ukupno na prethodne 2 utakmice.

Dobar dan!

Pa naravno da se ne mogu upoređivati. Ali odnos igrača prema igri na jednoj i na drugoj je totalno različit. A kad se neko u bilo kom poslu trudi i daje sve od sebe i vidi se njegova želja za uspehom - uspeh je tu, a ako ne - onda ništa od svega , uspeh neće sam pasti sa neba.  

Da su igrači Srbije igrali i trudili se protiv Hrvatske, kao juče protiv Škotske - pitam se da li bi rezultat bio onakav, a i ako bi bio nebi bilo zamerki.  

Evo samo jedan primer- Juče su mislim  Fejsa i  Basta pretrčali više nego svi reprezentativci ukupno na prethodne 2 utakmice.

to si u pravu.. al ima i ona "igras koliko ti protivnik dozvoli"... protiv Hrvatske je bilo malo i do toga a malo i do izbora igraca za utakmicu