Tuto 157 Posted March 27, 2013 Pozdrav kolegama! Uspjeha i danas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 27, 2013 pozdrav ranoraniocima a i onima koji dodju malo kasnije Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 27, 2013 Do 29.03.2013. se možete prijaviti za natjecanje H2H za travanj 2013. Na Uskrs 31.03.2013. na Bet-Club forumu nema natjecanja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted March 27, 2013 Dobar dan! a nemozes ni poredit Hrvatsku i Skotsku koja kod kuce izgubi od Welsa kojem opet Hrvatska uvali dva gola u 10 minuta Pa naravno da se ne mogu upoređivati. Ali odnos igrača prema igri na jednoj i na drugoj je totalno različit. A kad se neko u bilo kom poslu trudi i daje sve od sebe i vidi se njegova želja za uspehom - uspeh je tu, a ako ne - onda ništa od svega , uspeh neće sam pasti sa neba. Da su igrači Srbije igrali i trudili se protiv Hrvatske, kao juče protiv Škotske - pitam se da li bi rezultat bio onakav, a i ako bi bio nebi bilo zamerki. Evo samo jedan primer- Juče su mislim Fejsa i Basta pretrčali više nego svi reprezentativci ukupno na prethodne 2 utakmice. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 27, 2013 Dobar dan! Pa naravno da se ne mogu upoređivati. Ali odnos igrača prema igri na jednoj i na drugoj je totalno različit. A kad se neko u bilo kom poslu trudi i daje sve od sebe i vidi se njegova želja za uspehom - uspeh je tu, a ako ne - onda ništa od svega , uspeh neće sam pasti sa neba. Da su igrači Srbije igrali i trudili se protiv Hrvatske, kao juče protiv Škotske - pitam se da li bi rezultat bio onakav, a i ako bi bio nebi bilo zamerki. Evo samo jedan primer- Juče su mislim Fejsa i Basta pretrčali više nego svi reprezentativci ukupno na prethodne 2 utakmice. to si u pravu.. al ima i ona "igras koliko ti protivnik dozvoli"... protiv Hrvatske je bilo malo i do toga a malo i do izbora igraca za utakmicu Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted March 27, 2013 Pozdr probranom drustvu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted March 27, 2013 Pozdrav svima. Quote Share this post Link to post Share on other sites