Jump to content

Recommended Posts

Posted

15:30, Schalke - Hoffenheim, tip vise od 2,5 gola @ 1.65, Expekt, 8/1027.kolo Njemacke Bundeslige u kojem se sastaju Schalke i Hoffenheima.Schalke nakon ispadanja iz lige prvaka moze da se maksimalno posvetiBundesligi i hvatanju pozicije koja vodi u ligu prvaka i naredne sezone.Oni se nalaze na 5. mjestu sa istim brojem bodova kao icetvrtoplasirana ekipa koja se nalazi na mjestu doigravanja za liguprvaka. No ni 3. mjesto koje vodi direktno u ligu prvaka nije daleko,jer zaostaju samo 6 bodova.Schalke ove sezone igra jako ofanzivno,napadacki i otvoreno u svakoj utakmici. Tako su igrali i u ligi prvaka,jer takav stil, kakav ima Schalke jednostavno ne zna da kalkulise i dase brani. Oni ove sezone imaju prosjek od 3, 31 gol po mecu, kod kuceimaju omjer 8-2-3 uz gol razliku 23:17, sto je takodjer preko 3 gola pomecu. Oni nemaju sta da kalkulisu u ovom mecu, samo pobjeda dolazi uobzir i nista drugo. Siguran sam da ce igrati otvoreno od prve minute,jer je Hoffenhem odlican tim za to.Obje ekipe imaju prosjek datih iprimljenih golova preko 3 u ovoj sezoni. Schalke ima prosjek 3,34 golapo mecu, dok Hoffenheim ime nesto slabiji prosjek i oni imaju 3,04 golapo mecu.Gosti su jednom nogom u cvajti, ali imaju jos sanse zaopstanak, pa ocekujem da i oni nesto urade na ovom mecu, da pokusajudati barem jedan gol. Igrace sasvim sigurno i oni otvoreno, jer remi imne znaci mnogo. Moraju skupljati vise bodova tj. cijeli plijen, kako bise nadali opstanku. Hoffenheim igra ocajno u gostima, imaju omjer 2-1-9uz gol razliku 15:24, sto je takodjer preko 3 gola po mecu.Ocekujemda ce Schalke lagano doci do pobjede, jer su mnogo bolji tim, ali i dace gosti postici barem jedan gol, a u tako otvorenom mecu sta ocekivatiosim dosta golova. Moj tip je da na utakmici pada 3 i vise golova.

Posted (edited)

Naziv kladionice: Unibet

Vrijeme odigravanja: 18:30
Naziv para: Everton - Stoke City/Total Goals Scored 2.5
Tip para: over
Tečaj: 2.150

:nije:   1-0

Edited by mostovoj
Posted

Live 

VfL Osnabruck    0 - 1    Hansa Rostock

Tip: DNB Hansa Rostock 1.66

Hansa je dobila sve utakmice u kojima je dobila prvo poluvreme. Za domaće ima još vremena, bolji su tim, ali su i loši kad gube. Mala kvota za moj pojam kladjenja, ali deset eura me neće osiromašiti ako izgubim.

Posted

Live 

VfL Osnabruck    0 - 1    Hansa Rostock

Tip: DNB Hansa Rostock 1.66

Hansa je dobila sve utakmice u kojima je dobila prvo poluvreme. Za domaće ima još vremena, bolji su tim, ali su i loši kad gube. Mala kvota za moj pojam kladjenja, ali deset eura me neće osiromašiti ako izgubim.

Hansa je pre ove utakmice vodila nakon prvog poluvremena u osam utakmica i dobila je svih osam. Danas je vodjstvo uvećala u drugom poluvremenu na 2-0 i na kraju svejedno izgubila. Autogol i gol u 94. minutu.  :icon_mad: 

Posted

18:00,Crvena zvezda - FK Radnički 1923 Kragujevac , tip  Oba ne daju  gol, @1.70 , 5/10,BwinZvezda sa novim  trenerom Portugalcem Sa Pintom   ,bivsim trenerom Sportinga, docekuje   fenjerasa ekipu  Radnickog iz kragujevca. Domacin  seizgleda i ove sezone oprostio od titule jer je Partizan povecao prednost  posle Zvezdina dva kiksa na gostovaanjima.Prvo  su kod Radaodigrali  samo  1-1 da bi  prosle nedelje u Nisu  izgubili od Radnickogsa 2-1  i tim je partizan povecao  prednost na 11  bodova. Novi  trenerje poceo  da vrsi izmene u ekipi  tako  da su neki  standardniprvotimci  (Mudrinski ) izgubili mesto u prvoj postavi  .Sa Pintu nemože da računa na povređene Nikolu  Uutio je apel navijacima da podrzenovi  sastav  i  da pokusaju  da pobed sve meceve do kraja.Gosti su u problemima i  ove sezone im  predstoji grcevita borba zaopstanak.Trenutno su  pretposlednji i imaju  bod manje od ekipe DonjrgSrema . Gosti će biti oslabljeni neigranjem komandanta odbrane MilošaTintora ali bi meč na "Marakani" trebalo da počne Spalević.Tradicija je svakako  na strani  Zvezde koja je  u poslednjih   8 meceva samo dva puta remizirala, i   sanmo  jednom primila gol u Beogradu. Prematome smatram da ce igraci Zvezde pokusati  da se dokazu  pred novimtrenerom i  da nece primiti gol.

:icon_eek: