micha 27 Posted April 30, 2013 KRAJJJJ!!!! Prvi smo . ! Svaka čast momci! Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted May 1, 2013 Odigrajte ga! Pocinje u 23:55 stavite ga do 23 : 24 nije potrebno.....pobjeda je našaaa!! :icon_razz: Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted May 1, 2013 Zbog Tuto-inih tipova sam otvorio nalog na Pinnacle.Isplatilo mi se. Nadam se da ce nastaviti i u 5 mesecu tako. Iskrene cestitke celoj ekipi na pobedi! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted May 1, 2013 Čestitke ekipi na osvojenom prvom mjestu. I ovaj mjesec po prvo mjesto. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted May 1, 2013 Zbog Tuto-inih tipova sam otvorio nalog na Pinnacle.Isplatilo mi se. Nadam se da ce nastaviti i u 5 mesecu tako. Iskrene cestitke celoj ekipi na pobedi! Verovali ili ne, ali i ja isto. Ustvari otvorio sam ja nalog mnogo pre, ali sam tek u ova zadnja 2 meseca aktivno igrao. Čik pogodite šta sam igrao? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted May 1, 2013 Verovali ili ne, ali i ja isto. Ustvari otvorio sam ja nalog mnogo pre, ali sam tek u ova zadnja 2 meseca aktivno igrao. Čik pogodite šta sam igrao? Pa nije valjda MLB?! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted May 1, 2013 Pa nije valjda MLB?! Jeste! ( 99,7%) Pogodili ste. Svaka čast. U to ime , častim vas pićem. Izvolite ! ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted May 1, 2013 Taman, kad sam pomislio da je sve gotovo oko nagrada i poslao podatke, pojavio se 1 problem . 1bet , prvoplasiranom forumu daje 100evra podeljenu na 2 dela. Znači 2X50 , dok Betspace daje 50e i kod njih nema uslovlajvanja koliko mogu da osvoje. Poslao sam poruku GSV-u da još jednom proveri sa njima ( 1bet) da li bas mora na 2 takmičara. Sa jedne strane to je dobro , jer jedan takmičar može najvise 3 puta da osvoji nagradu , a a ovako bi se menjali. Pošto posle Tute i Mirko je odustao od nagrade,Pa tako Nas 5 imamo da delimo sveukupno 150 evra . Crni se bio prvi prijavio da bi zeleo da mu ovaj mesec nagrada ide na Betspace , tako da njemu ide 30evra na Betspace, a mi ostali Perkan, Igoric, Robert i ja da na Betspace ( ako može tako ) ide nam po 5 evra, a na 1Bet da se podelimo po dvoje , tako da bi se nagrada delila na 2X50. Evo ko hoce samnom da zajedno obrcemo , pa da delimo. Podelimo se što pre , pa da šaljem podatke. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted May 1, 2013 Slazem se sa svime. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted May 1, 2013 Ja i Perkan smo se dogovorili , jos samo igoric i robert da se dogovore na ciji ce racun da ide ovaj mesec, pa posle to lepo obrnite i delite kako milsite. A sledeci mesec ( ako osvojimo, a naravno da hocemo) , na ciji racun nije uplaceno ovaj ide bonus. Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted May 1, 2013 Ja i Perkan smo se dogovorili , jos samo igoric i robert da se dogovore na ciji ce racun da ide ovaj mesec, pa posle to lepo obrnite i delite kako milsite. A sledeci mesec ( ako osvojimo, a naravno da hocemo) , na ciji racun nije uplaceno ovaj ide bonus. Meni je svejedno dragi moji.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted May 1, 2013 Konnacno sam poslao podatke. Sa 1 bet ide na moj i Robertov racun, s tim da ja delim sa Perkanom i to Perkanu 30e , a meni 20 e, a na Robertov račun dele on i Igoric , tako da Robertov deo je 30e , a Igoric - 20 e. Meni i Igoricu na nase racune ide jos po 10 evra na Betspace. Crni I Tuto svoje nagrade dobijaju na Betspace. Quote Share this post Link to post Share on other sites