Tuto Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 (edited) MLB - 03.04.2013. 01:05 - New York Yankees - Boston Red SoxSP - Hiroki Kuroda (RH) W/L 16/11, ERA 3.32, WHIP 1.17 - Clay Buchholz (RH) W/L 11/8, ERA 4.56, WHIP 1.33 Pick: Under 9 - 1.571 - Pinnacle Pick: New York Yankees +1.5 - 1.549 - Pinnacle U drugom susretu serije, dva ljuta suparnika odlučila su da nakon debakla Yankees u prvom susretu na otvaranju MLB sezone (izgubili 2:8), postave startne pitchere (SP) u liku Kurode (NYY) i Buchholza (BRS). Njihovi statistički podaci su još uvjek iz 2012. godine. Večerašnji susret će, predviđam ići ipak u drugom smjeru nego prvotni. Razlog je šta Kuroda može ići daleko u igri, a ako ga ruka posluži, under je veoma dohvatljiv. Buchholz nije takav pitcher kao njegov kolega Lester pa da učini smiješnima udarače Yankeesa. Poigrat ću se opet statistikom: - Kuroda je lani u zadnjih 10 utakmica 6 odigrao under (točno ili manje od 9 poena). - U zadnjih 29 susreta na travi Kuroda je imao 22 undera - U zadnjih 15 susreta kod kuće Kuroda je imao 11 undera - Zadnja dva susreta koji je Kuroda odigrao protiv Bostona u NY dobio je sa 14:2 i 4:3. - Buchholz je lani u zadnjih 10 utakmica 6 odigrao under ili (točno ili manje od 9 poena). - Buchholz je lani odigrao u NY jedan susret i izgubio 2:10. - Boston je u zadnjih 29 utakmica igranih srijedom ostvario samo 7 pobjeda. - Boston je u zadnje 52 utakmica odigrane na travi ostvario 13 pobjeda. Iako su Yankees i dalje osakaćeni ozljedama (Jeter, Teixeira, Granderson, itd). očekujem da će po sunčanom, prohladnom i vjetrovitom vremenu odigrati daleko čvršće i bolje nego i prvom susretu, te da kod kuće neće biti poniženi kao u prvom susretu. Ili se varam? Uspješan odabir. Edited April 4, 2013 by Tuto Quote
Crni Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Baseball, MLB04:05 CET (04/04/2013)Oakland Athletics - Seattle Mariners(Money Line)Pick: Oakland AthleticsOdd: 1.73Bookie: bwinStake: 6/10Večeras se na O.co Coliseum,(Oakland, California) igra meč između domaćih Athleticsa(0-2) i gostujućih Marinersa(2-0)...Ja ću na ovom meču uzeti pobedu Athleticsa ML možda ću do kraja i napasti ih i jače no videću kad izbace lineup za meč! Ima par razloga zašto ću uzeti Athleticse večeras...!!!Ovo je treći meč u seriji prethodna dva je prilično lako dobio Seattle čak sam prvi meč preključe napao jako(iako nisam o tome pisao nemože se sve ni stavit!!! niti stići) u pobedi od 0-2 tada mi je stvarno bilo neverovatno da bude kvota@2.00 na Kralja Felixa ali verovatno su kladionice povučene prošlogodišnjim izdanjem Athleticsa postavljali kvote to su i sinoć uradili i previše favorizujući Oakland koji je i sinoć izgubio i to veoma ubedljivo sa 1-7 i večeras je Oakland postavljen za priličnog favorita ali za razliku od prethodna dva meča večeras ću napasti njihovu pobedu "ZAŠTO"Prvo često volim da uzmem pobedu tima kojem preti METLA i to kući što nije lako uraditi iako smatram da Oakland nemože ni blizu prići uspehu od prošle sezone ali nemogu ni zanemariti činjenicu da je ovaj tim u potpuno istom sastavu prošle sezone zamalo izbacio Tigerse iz pley ofa.Po meni bi večeras najveća prednost Oaklanda trebala da bude na moundu gde večeras stoji T. Milone(LHP) i prošlu sezonu je imao dobru 13-10 3.74e posebno kad je bacao na domaćem terenu je bio impresivan i u karijeri sa Marinersima ima odličnu statistiku 2-1 2.64 era.Dosta solidno je odradio Spring Trening 3-0 4.63 iako nema dobru eru pozitivno je da je imao odličan suport batera što će i večeras trebati.Zadnja tri njegova starta je Oakland dobio sva tri meča -09/30/12 OAK 5 - SEA 209/09/12 SEA 2 - OAK 407/06/12 OAK 4 - SEA 1Na ta tr meča prošle sezone je Seattl dao samo 5 poena nadam se da bi ivečeras mogao imati dobro veče.Sa druge strane Marinersi koji bi ove sezone zaista mogli da budu hit tradicionalno dobra odbrana i pičing dok su se baterski pojačali.Večeras na moundu sza Marinerse J. Saunders(LHP) prošla sezona ne baš sjajna 9-13 4.07 era u dva kluba Ari. i Bal. nikako od odlaska iz Angelsa da se skrasi pičer koji ume da odbaca dobro ali nije konstantan iako u karijeri ima dobru statistiku sa Oaklandom mislim da bi onmogao da bude večeras slaba tačka Marinersa.Nije svakako u formi bar po Spring Treningu koji je odradio katastrofalno 1-1 11.57 era gde je na tri starta bacao samo 11inn. i dozvolio čak 145 ranova.Naravno Spring nemora da bude merilo ali se on svakako još nije navikao na novu ekipu uz to ja ga previše nevolim neznam dali sam ga uzeo 1-2 dosada jednostavno on je pičer koji ako ga ide ide ali ako uđe u probleme skoro nikad ne izlazi iz njih.Obe ekipe u hitingu nisu među boljima možda je tu ipak mala prednost na strani Marinersa ali ja se uzdam u piching mechup kojise nadam da će otići na stranu Milonea.Kako god bilo uzimam večeras Athleticse ML....!!! Quote
Crni Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 (edited) Baseball, MLB20:10 CET (03/04/2013)Houston Astros - Texas Rangers(Money Line)Pick: Texas Rangers Odd: 1.61Bookie: Pinnacle SportsStake: 7/10Večeras se na Minute Maid Park, (Houston, Texas) sastaju u trećem meču u seriji domaći Astrosi(1-1) i gostujući Rangersi(1-1)...Po meni je večeras sve na strani gostiju i uzimam pobedu Rangersa ML..Sinoć je Texas ubedljivo pobedio iako je do 7inn. bilo samo 1-0 ali sinoćnii meč će ostati upamćen po tome da je gostujući pičer Dervish imao taku nesreću da mu je za dlaku iskliznuo PERFECT GAME(bez rana,hita, i BB) koliko je to retko je i podatak da u Istoriji je to samo 24 pičera pošlo za rukom a njegaje delio u 9inn. samo još jedan hiter i kraj i zadnji udarač udari singl njemu kroz noge da se čovek ubije!!!Večeras na moundu za HOU: Humber dok za TEX: Ogando ja bi ovde svakako dao prednost Ogandu iako je upravo Humberu prošlesezone uspelo da uđe u Istoriju i ostvari P.G. ali to je uradio u Seattlu na stadionu koji je raj za pičere ali to naravno ne umanjuje uspeh ali ipak on je imao jako lošu sezonu i zaista jedan prosečan pičer.Dok je Ogando pičer velikog potencijala opet je dobio šansu kao starter i veoma je bitno da je iskoristio ima strašan fasbol ia ko bude imao dobru kontrolu mogao bi imati dobro veče posebno što Hou. nema jak lineupšto se i sinoć pokazalo.Dok i u Lineupu svakako još veće prednost na strani Rangersa i po meni bi trebalo večeras da nastave sa nizom i da dobiju seriju Texasa....!!! Edited April 3, 2013 by Crni Quote
silly_bet Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Toronto Blue Jays - Cleveland Indians Over 9 1.86 Pinnacle Biće ovo hitersko veče u Torontu. Oba tima počinju sa slabim pitcherima. Cleveland se nije usrećio dovođenjem Jimeneza iz Colorada pre dve godine. U Clevelandu je ostvario bilans je 13-21 sa 5.32 ERA. U prošloj sezoni je upisao čak 16 wild pitches. Ni Toronto nije puno bolji večeras na mestu pitchera. Morow je dobro počeo prošlu godinu, ostvario 2.96 ERA i 10-7 odnos pobeda i poraza, ali se povredio, tako da nije dalje ni nastupao. U predsezoni 6.14 ERA u šest startnih nastupa, pa je teško poverovati da će preko noći uleteti u prošlogodišnju formu. Zbog toga je nepouzdano ići na hendikep pobedu domaćina, a ML za 1.57 je presmešan. Ovo bi mogao biti najefikasniji noćašnji susret. Quote
Goran1 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 01:00 Clevelan-Brooklyn Nets Tip: 2 Koef: 1,55 Supersport Quote
Goran1 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 02:00 Milwauke-Minnesot Tip: 1 Koef: 1,50 Supersport Quote
Goran1 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 03:00 Utah Jazz-Denver Nuggets Tip: 1 Koef: 1,75 Supersport Quote
Goran1 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 04:00 Sacramen-Houston Rockets Tip: 2 Koef: 1,65 Supersport Quote
c4nton4 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Naziv kladionice: Unibet Vrijeme odigravanja: 01:30 Naziv para: New York Rangers - Pittsburgh Penguins Tip para: Pittsburgh Penguins Tečaj: 2.700 Quote
Recommended Posts