Crni 23 Posted April 4, 2013 Jutro Gotov mi odmor odo raditi Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted April 4, 2013 Dobro jutro ,pun pogodak ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted April 4, 2013 Jutarnji pozdrav! Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted April 4, 2013 Ko ima novca na računu neka još večeras odigra jer će do sutra pasti kvota i pomjeriti se granica na hendikepu Frajeri dižu kvotu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted April 4, 2013 To je meni nesto promaklo? Vidim da se H2H zove "Betspace H2H2" , ali za fond i dalje pise da je isti ko i prosli mjesec. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted April 4, 2013 To je meni nesto promaklo? Vidim da se H2H zove "Betspace H2H2" , ali za fond i dalje pise da je isti ko i prosli mjesec. Vjerovatno dwiz i Tuto to jos nisu ispravili, posto pise da pobjednik dobija 60 eura, sto znaci da je dosta vec nagradni fond... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted April 4, 2013 pozdrav Pozdrav i tebi Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted April 4, 2013 Vjerovatno dwiz i Tuto to jos nisu ispravili, posto pise da pobjednik dobija 60 eura, sto znaci da je dosta vec nagradni fond... Ali bilo je Bwin, ne Betspace tako da mi se cini da je to novo, a ne staro. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted April 4, 2013 Ali bilo je Bwin, ne Betspace tako da mi se cini da je to novo, a ne staro. Da, bio je Bwin i nisu vise, sada je betspace. Nisam vidio kakav je nagradni fond, osim da u naslovu stoji da najbolji na kraju mjeseca osvaja 60 eura, a kada je Bwin bio pobjednik je dobijao 50 eura.... sacekat cemo da Dwiz ili Tuto kazu nesto vise o ovome... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted April 4, 2013 Budući je na natjecanju H2H bwin otkazao sponzorstvo, novi sponzor natjecanja H2H je kladionica Betspace. U pravilima za travanj 2013. postavljeni su iznosi nagrada. Sve ostale pojedinosti će Dwiz tijekom dana objaviti na forumu. Sve ispravke u dnevnim temama će biti izvršene tijekom dana. Pozdrav. To je meni nesto promaklo? Vidim da se H2H zove "Betspace H2H2" , ali za fond i dalje pise da je isti ko i prosli mjesec. Quote Share this post Link to post Share on other sites
igoric69 6 Posted April 4, 2013 To je expekt sjeo samo za 2. mjesec? Quote Share this post Link to post Share on other sites