Jump to content
Sign in to follow this  
Almiric

04.04.2013.

Recommended Posts

01:00 Washington Capitals - New York Islanders, konacni pobjednik, tip 1 @ 1.66, 8/10, Expekt

Capitalsi se vracaju u svoj Verizn Centar,nakon sto su odigrali 9 od 11 zadnjih meceva na strani...Washiongton je skupi odlican omjer u tih zadnjih 11 meceva, 7-3-1 je omjer. Dobili su i posljednji mec nad Carolinom...Capitalsi su na 11 mjestu na Istoku trenutno, no u svojoj southeast diviziji su drugi, ganjaju prvoplasirani Winnipeg koji ima samo pobjedu viska omjer 18 - 18 -2  a Capitalsi 17 -17 - 2...Dakle pobjeda u vecerasnjem mecu je imperativ. Veceras se ocekuje i debi najnovije akvizicije Martina Erata kojeg su doveli iz Nashvillea...New York Islandersi su na Istoku 9 samo jedno mjesto ispod doigravanja, sa omjerom  18 -16 -3, ali tri pobjede im bjezi osmoplasirani...U svoj Atlantci diviziji su losi, na cetvrtom mjestu sa deset pobjeda manje od vodeceg Pittsburgha...Dobili su u zadnja dva medjusobna Capitalse, a u dobroj su i formi, dobili u zadnjih 6 meceva cak njih 5...i njima je pobjeda imperativ u borbbi za play off poziciju..

Igram veceras na konacnu pobjedu domacina...

01:00 Washington Capitals - New York Islanders, konacni pobjednik, tip 1 @ 1.66, 8/10, Expekt

Capitalsi se vracaju u svoj Verizn Centar,nakon sto su odigrali 9 od 11 zadnjih meceva na strani...Washiongton je skupi odlican omjer u tih zadnjih 11 meceva, 7-3-1 je omjer. Dobili su i posljednji mec nad Carolinom...Capitalsi su na 11 mjestu na Istoku trenutno, no u svojoj southeast diviziji su drugi, ganjaju prvoplasirani Winnipeg koji ima samo pobjedu viska omjer 18 - 18 -2  a Capitalsi 17 -17 - 2...Dakle pobjeda u vecerasnjem mecu je imperativ. Veceras se ocekuje i debi najnovije akvizicije Martina Erata kojeg su doveli iz Nashvillea...New York Islandersi su na Istoku 9 samo jedno mjesto ispod doigravanja, sa omjerom  18 -16 -3, ali tri pobjede im bjezi osmoplasirani...U svoj Atlantci diviziji su losi, na cetvrtom mjestu sa deset pobjeda manje od vodeceg Pittsburgha...Dobili su u zadnja dva medjusobna Capitalse, a u dobroj su i formi, dobili u zadnjih 6 meceva cak njih 5...i njima je pobjeda imperativ u borbbi za play off poziciju..

Igram veceras na konacnu pobjedu domacina...

Idući put možeš slobodno preskočit sav ovaj tekst i ostavit samo tip :icon_lol:

Baseball, MLB01:05  CET (05/04/2013)New York Yankees - Boston Red Sox(Money Line)Pick: New York Yankees  :uredu: Odd: 1.88Bookie: Pinnacle SportsStake: 5/10Večeras se na  Yankee Stadium, (Bronx, New York ) sastaju domaći Yankeesi(0-2) i gostujući Red Soxi(2-0)...Duel u Bronxu je svakako najveći derbi MLB-a i jedno od najvećih rivalstava u Istoriji Sporta!!!E sad ću morati da igram večeras na tim koji mrzim Yenkije protiv tima za koji navijam više od 20 god. protiv Red Soxa iako sam pred ovu sezonu rekao da to neću raditi ipak moram i neću da mešam posao i privrženost klubu a eventualni promašaj će mi mnogo lakše pasti...Ovo je treći meč u seriji i eventualni večerašnji poraz bi značio METLU za Yenkije i to na startu prvenstva i to protiv najvećih rivala ja jednostavno mislim da do toga večeras neće doći.Večeras na moundu za N.Y.Y.  A. Pettitte(LHP) dok za Bos.  R. Dempster(RHP) ja bi svakako ovde dao prednost iskusnov Vuku Pettitu koji je iako u 40god. prošle sezone pokazao da je još sposoban odbacati dobre mečeve imao je dobru sezonu.Naime Pettit protiv Red Soxa zna jako dobro kako se pobeđuje ima velik broj Winova u zadnjih 10 sezona čak 15 pobeda je odneo i Spring je odradio dosta dobro.Sa druge strane za Red Soxe dolazi Dempster kojem je ovo debi u dresu slavnog tima iz Bostona.Takođe jedan iskusan pičer koji je u karijeri menjao mesta od startera do rilivera pa do klozera pa opet startera tek je prošle sezone u Cabsima imao jednu sjajnu sezonu i posle prešao u Texas de je odbacao katastrofalno ogromna je razlika između bacanja u Nacional ligi i American mnogi pičeri kad dođu nemogu da se snađu. U pravo mislim da on može biti najlošija karika večeras u Bostonu i u karijeri nema uspeha sa Yenkijima u zadnjih 10 sezona ima katastrofalnih 0-3 7.61 era.Sigurno je da mu neće biti svejedno jel debituje iako je iskusan a debituje na najgorem mogućem mestu u Bronxu kod ranjenih Yenkija.Već sam pričao o problemima Yenkija sa povredama u lineupu ali i pored toga oni imaju i dalje 4/5 sjajnih hitera koji bi po meni trebali da večeras dohvate Dempstera.Iako su Bostonovi hiteri u HOTU očekujem da Pettit može da ih drži na malo ranova.Kako god bilo uzimam večeras Ynkije ML...!!!

Edited by Crni