Jump to content

Recommended Posts

Posted

Šuška se da je Partizan prodao titulu (navodno da predsednik kluba ne bi u zatvor zbog finansijskih pronevera). Možda je to samo glupo nagađanje, ali sve je moguće u Srbiji. Partizan je imao 11 bodova prednosti, a u poslednja dva kola je osvojio samo dva boda. Danas je izgubio, iako se trudio, a bilo je i sudijskih odluka na njegovu štetu. Kad slušate trenera Partizana posle tih utakmica nije vam jasno zašto je tako ravnodušan, sve mu je dobro. U prethodne dve utakmice kao da nisu hteli da pobede. Danas Zvezda dobila u Smederevu a domaćin oštećen za čist penal zbog igranja rukom i plus drugo poluvreme Zvezda imala igrača više. Mene domaća liga ne interesuje, ali može biti interesantno kladiti se na Zvezdu u derbiju i još dva remija Partizana, jer je sada razlika 4 boda. 

Posted

Nevjerovatno kako je ovaj Chechoo propao..Kad se sjetim prije pet šest godina ko Shark je silovao golmane u NHLu..

Tek su mu 32..možda stvari krenu bolje

Posted

U H2H prvi put nisam pogodio doslovce niti jedan tip :48thumbsup: Katastrofa..A i na ovom Betspace mi se ni ne otvara račun, nezanimljiva klada poput 10beta. Tko zna, možda iznenade s ponudom u budućnosti. 

Posted

Ponuda na hokej im je loša..jeba*ki loša..Mislim da tu nema pomoći, danas svatko može pokusirat i otvorit kladu..Prije ćemo svjedočit putovanju kroz vrijeme i turizmu na susjedne planete..Međugalaktičkim orgijama i kućnim ljubimcima koji mogu vječno bit štenci i mačići