Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

08.04.2013.

Recommended Posts

Baseball, MLB20:20  CET (08/04/2013)Chicago Cubs-Milwaukee Brewers(Money Line)Pick: Chicago CubsOdd: 1.81Bookie: MarathonbetStake: 4/10Večeras je na Wrigley Field, (Chicago, Illinois) sastaju domaći Cubsi(2-4) i gostujući Brewersi(1-5)...Čuveni stadion Wrigley Fild( kojim nikad nisu šetali Šampioni Sagrađen 1916  Čikago(dve World Serie 1907-1908) zadnji put predavne 1908 uzeli Svetsku Seriju više od sto god. verni navijači sanjaju taj dan ali kako stvari stoje on se neće desiti uskoro bar ne ove sezone čak je i pley of gotovo nemoguća misija no u Baseballu se nikad nezna jedno je sigurno da Cabsi uz Red Soxe imaju možda i najverniju publiku i da će večeras na premijeri ove sezone Wrigley Fild biti ispunjen do poslednjeg mesta.Neigram preterano često Cabse ali večeras ću im pokloniti poverenje jel smatram da večeras su u prednosti i na moundu i u lineupu posebno zbog silnih problema gostiju sa povredama igrača štoje jedan od glavnih razloga što ih i uzimam večeras.Zasad je samo Marathon izašao sa kvotom onako hrabro mislim da će ovo ići još dole no videćemo!!!Večeras na moundu za CHC: E.Jackson (0-1, 3.60) dok za MIL: M.Estrada (0-0, 7.20) ja bi ovde dao malu prednost Jacksonu.Jackson iskusan pičer od koga se mnogo očekuje ali ipak nepruža konstantne partije ali nesumnjivo da poseduje kvalitet očekuje se da opravda veoma visoka primanja Salary:$10,957,715!!!Sezonu je iako otvorio porazom odbacao solidno u Pittsb. i večeras će imati premijeru u Chicagu.U karijeri sa Brewersima ima pozitivan skor (3-2 3.06) Njegov najveći problem je kontrola lopte ako bude tu dobar mogao bi da ima solidan meč posenbno bi mu mogao biti olakšan posao što je Mil. večeras oštećen bez dosta startnih udarača.Sa druge strane Estrada jedan prosečan pičer koji je prošlu sezonu imao dosta dobru ali pičer koji nije konstantan sezonu je loše otvorio protiv Col. iako u karijeri ima odličnu statistiku sa Cabsima (2-0 3.86) mislim da mu večeras neće biti lako jel se može desiti da nema dobar suport batera što svakako u takim situacijama ni mnogo kvalitetnijim pičerima nije lako.Što se hitinga tiče Cabsi imaju solidnu ekipu koja može biti veoma nezgodna sa par dobrih power udarača posebno su uvek opasni na svom Wrigley Fildu dok da su Brewersi kompletni bi bili sigurno u predsnosti ali kad se pogleda da su večeras sigurno bez 1B  C. Hart,3B A. Ramirez,3B  T. Greena,1B M. Gamela kao i da su pod velikim znakom pitanja LF R. Braun,SS J. Segura svakako jako oštećen tim onda i nečudi što su posle startne pobede koju su teško i ostvarili zaređali sa čak 5 poraza što je još najgore sinoć su imali dug meč koji su izgubili ako večeras ponovo nebude igrao Braun koji je njihov najbolji hiter to znači da će na teren bez prva tri udarača.U takvim okolnostima svakako da su večeras Cabsi favoriti koji se nadam da će tako stanje u Brewersima znati da iskoriste i uzimam Cabse ML ali ipak za nešto niži ulog...!!!

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB
22:10  CET (08/04/2013)
Kansas City Royals - Minnesota Twins(Total Points)
Pick: Over 8.5
Odd: 1.93
Bookie: Pinnacle Sports
Stake: 5/10


Večeras se na Ewing M. Kauffman Stadium, (Kansas City, Missouri ) igra meč između domaćih Royalsa(3-3) i gostujućih Twinsa(4-2)...
Po meni ja sam ovde očekivao možda i malo višu marginu nabroj poena i uzeću na ovom meču Over 8.5...
Jedanod glavnih razloga što sam se odlučio za Over je što ni jedan od startera na moundu mi ne uliva poverenje  i mogu biti lako dohvaćeni dok oba tima hiterski mogu biti dobri.
Večeras Royalsi imaju premijeru na svom stadionu i da je bolji starter na moundu igrao bi na njih čak su mogli da pometlaju Philliese ali prvo su preksinoć izgubili meč u 9inn. na zatvaranju iako su vodili 3-1 isto još i gore im se moglo dogoditi sinoć vodili su čak 9-4 u 9inn. dobili čak 4 rana gde se jako loše na ta dva meča pokazao klozer tima  G. Holland.
U Royalsima su velika očekivanja ove sezone pa čak i pley of do koga ipak mislim da će jako teško stići no videćemo imaju dosta perspektivan tim koji je ostao na okupu i još su dovedena par dobrih pojačanja najviše na moundu.
Večeras na moundu za KC: Ervin Santana (0-1, 6.00) dok za MIN: Kevin Correia (0-0, 2.57)
Kao što sam rekao ni jedan mi pičer ne uliva poverenje Santana je bio dosta loš na prvom meču sa W.Soxima i večeras mu je premijerni meč pred domaćom publikom neće mu biti lako jel hiteri Twinsa udaraju dosta dobro na početku sezone i iznenađujuće su dobro krenuli dobivši obe serije.Iako u karijeri sa Twinsima ima pozitivan skor nema baš sjajnu eru.
Dok za Twinse baca Correia pičer koji je dosta dobro odbacao prvi meč ali pičer kojeg ja ne respektujem previše i često igram protiv njega u karijeri sa Royalsima ima negativan skor 0-1 uz visoku eru 5.40 hiteri Royalsa su u Hotu i u Filad. su na 3 meča dali čak 25 ranova i sigurno je da Correiu neće biti lako.
Royalsi nastupaju u najjačem sastavu -
 
1. Alex Gordon (L) LF
2. Alcides Escobar ® SS
3. Billy Butler ® DH
4. Mike Moustakas (L) 3B
5. Salvador Perez ® C
6. Eric Hosmer (L) 1B
7. Jeff Francoeur ® RF
8. Lorenzo Cain ® CF
9. Chris Getz (L) 2B

Dok Twinsi još nisu izbacili lineup ali očekujem ih u jakom sastavu u svojim redovima imaju tri strašna power udarača i očekujem i sa njihove strane dosta poena.
Kako godbilo uzimam Over 8.5 na meču....!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...