Dinno Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Jedan je Ronaldo! Nisi valjda gledao Ronalda, pored ovakve drame u Dortmundu? Quote
emir1983 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 šok završnica u Dortmundu, ko je igrao 1 krvavo je zaradio te pare Quote
delpjero Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 sjajni dortmund. evo i mene posle duze pauze,,, pozdrav svima i jedno pitanje. kakav je uslov u slucaju da se osvoji neka nagrada. jel treba skupljat postove ili pisati analize, predloge negde? Quote
Dinno Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Prošla oba undera za udarce u okvir gola Nije ni tebi bilo lako oko udaraca na gol Dortmund - malaga... bilo je 15, samo 2 udarca su te dijelila od pada... ali srecom proslo je Quote
emir1983 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Nije ni tebi bilo lako oko udaraca na gol Dortmund - malaga... bilo je 15, samo 2 udarca su te dijelila od pada... ali srecom proslo je bilo je 5 udaraca u zadnje tri minute utakmice luda tekma Quote
Nadrealista Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 sjajni dortmund. evo i mene posle duze pauze,,, pozdrav svima i jedno pitanje. kakav je uslov u slucaju da se osvoji neka nagrada. jel treba skupljat postove ili pisati analize, predloge negde? sve se racuna... analize donose najvise poena za aktivnost pa prijedlozi pa postovi Quote
Nadrealista Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Ja od sinoc i danas dobar preko 100 eura, pokazat cu ti tikete sutra.... total ulozi na svim tiketima bio oko 20-25 eura.... odigrao 6 tiketa.... podijeli nekad i sa nama to sto odigras Quote
Dinno Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 podijeli nekad i sa nama to sto odigras hehe vazi drug Quote
Marle Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Pozdrav! Svaka cast Borussiji, fenomenalan prolaz! Steta za Galatasaray Quote
Recommended Posts