PERKAN 18 Posted April 9, 2013 TenisATP19:05 Michael Russell - Robby Ginepri Tip: 2Kvota: 1.75 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted April 9, 2013 19:00 Andujar P.-Carreno Busta P. Tip: 1 Koef: 1,70 HL Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted April 9, 2013 20:15 Julia Goerges - Jill Craybas /17,5 gemov/ TIP OVER @ 1,60 Pinnaclesport 6/10V Katowicah na Poljskem ta teden poteka ženski teniški turnir znagradnim skladom 235.00$. Odločil sem se,da bosta četrtonosilka NemkaJulia Goerges in ameriška veteranka Jill Craybas odigrali najmanj 18iger....Julia Goerges je trenutno na visokem 30.mestu na WTA lestvici in naturnirju je postavljena kot četrta nosilka. Julia Goerges, dvakratnazmagovalka teniškega turnirja je v zadnjih 5 turnirjih bolj ali manj vslabši formi saj višje od tretjega kroga iz Charlestona ni bilanikoli....Julia Goerges v izredno lepi dvorani,ki prejme skoraj 11.000gledalcev bo igrala proti Američanki Jill Craybas,ki sta doslej igralidvakrat....Najprej sta leta 2010 v Palermu igrali kvalifikacije zaglavni turnir in uspešna je bila Nemka Julia Goerges z 2-0, nekajmesecev kasneje pa je Jill Craybas v Sydneyu pravtako v kvalifikacijahpremagala dnašnjo nasprotnico z 2-1.Jill Craybas,desnoroka veteranka ki šteje polnih 39 let je moralaodigrati kvalifikacije za glavni turnir kjer je kot 230. uvrščenauspešno premagala najprej Sandro Zahlavovo(206.) z 2-0, v drugempredkrogu je premagala domačinko Linette Magdo z 6-4 in 6-0. V tretjiodločilni tekmi ta vstop v glavni turnir pa premagala Irino Buryachok izUkrajine z 2-0...Poleg Jill Craybasove so se uvrstile še Cadantujeva,Scmiedlova in Camerinova....Moja napoved : Sam vem,da je Nemka Julia Goerges velika favoritinjaproti veteranki Jill Craybas vendar pa sem prepričan,da Američankasposobna odigrati vsaj 6 iger, nekako pa sem mišljenja da bosta tekmiciodigrali 3 nize.....Torej 17,5 gemov - TIP OVER!!Lp Quote Share this post Link to post Share on other sites