Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

11.04.2013.

Recommended Posts

Baseball, MLB
19:08  CET (11/04/2013)
Detroit Tigers - Toronto Blue Jays(Money Line)
Pick: Toronto Blue Jays
Odd: 2.18
Bookie: bet365
Stake: 5/10

Večeras se na Comerica Park, (Detroit, Michigan) igra meč između domaćih Tigersa(4-4) i gostujućih Blue Jaysa(3-5)...
Treći meč u seriji prvi su dobili Tigersi sa 7-3 dok je sinoć pobedio Tor. sa 8-6 iako su Tigersi vodili sa čak 6-1!!!
Ja sam sinoć igrao na Tor. iako sam do pola meča bio razočaran desio se preokret koji se nadam da će pokrenuti Blue Jayse koji su jedni od najvećih favorita ove sezone iako su loše krenuli naravno i Tigersi su jedni od najvećih favorita ali ja večeras nevidim u ničemu neku prednost domaćina počev od mounda pa i hitinga gde su podjednako dobri pa i preko psihološkog momenta koji se desio sinoćsigurno je da umeč gosti ulaze sa mnogo više samopouzdanja kvota na pobedu Blue Jaysa je u padu i mislim da će biti sve niža no videćemo!!!
Večeras na moundu za DET: D.Fister-RHP (1-0, 5.40) dok za TOR: J.Johnson-RHP (0-0, 4.50) sjajan pitching mechup iako ni jedan pičer nije otvorio sezonu sjajno ali se svakako radi o vrhunskim bacačima u kojem bi ja ipak dao prednost Johansonu!!!
Fister je svakako dobar pičer koji je u zadnje dve sezone dosta napredovao sezonu nije otvorio sjajno iako je zabeležio win protiv Yenkija nije delovao impresivnoimao je dosta problema sa kontrolom lopte i ako ponovi taku partiju nepiše mu se dobro jel se nadam da hiteri Tor. suse konačno namestili.
Sa druge strane sigurno najveće pojačanje Tor. pičer Johanson svakako pičer koji poseduje veliki kvalitet za koji su Blue Jaysi idvojili godišnje čak  $13,750,000 nije imao sreće da bude u kvalitetnom timu dok je sada došao u Tor.koji je ozbiljno rešio da se umeša u trku za "SVETSKU SERIJU" u tim su uložene ogromne pare i sve sem titule bi bilo razočarenje no to će biti izuzetno teško!!!
Sezonu na premijeri u Tor. nije otvorio baš fenomenalno ali i nije bio loš neće mu biti lako na Tor. terenu ja ću ga češće uzimati na gostovanjima  kao i večeras iako mu posao neće biti nimalo lak jel Det. ima sjajan hiterski tim.
Ali verujem da može da ih zadrži na malom broju ranova.
Hiterski oba tima sajajna možda Det. ima dva tri izuzetna hitera ali Tor. ima gotovo ceo lineup jako jako moćan i kad imaju svoj dan mogu bilo kog pičera da dohvate.
Kako god bilo sigurno posle sinoćnog preokreta da Tor. ulazi sigurno veoma motivisan i pun samopouzdanja u meč kvota na goste je sjajna i ja je moram uzeti...!!!

02:00

Anthony C(-33,5+)-Chi-NYK

više od 33,5 koševa

Koef: 1,85

Supersport

04:30

WestbrookR(-24,5+)-GSt-Okl

više od 24,5 koševa

Koef: 1,85

Supersport