Almiric 5 Posted April 13, 2013 ma ja u pravu si... oni su posebna prica o namjestanju... mi smo male mace za njih Ne druzimo se sa SAF-om pa ne znamo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted April 13, 2013 Laku noc svima...i onima ciji su timovi pobijedili i onima ciji su timovi izgubili ili remizirali..i onima ciji su timovi olaksani u klupskoj kasi radi dobivanja bodova Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted April 13, 2013 ... i jos da dodam... kad su bili sve kecevi onda se govorilo jebo ovo domacinska liga... a kad su pocele dvice sad podje prica jebo ovo, namjesta se... ko bi vama pitarima ugodio... jedino je liga bila postena one jedne davne godine kad ste je osvojili Koliko znam, jedini koji ne prate ovu ligu kada ne ide njihovom klubu su navijači Željezničara. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted April 13, 2013 Koliko znam, jedini koji ne prate ovu ligu kada ne ide njihovom klubu su navijači Željezničara. To znaci da je bilo prije 20 godina, jer zadnjih 15 godina (rat ne racunam) nama ide vise nego dobro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 13, 2013 Laku noc svima...i onima ciji su timovi pobijedili i onima ciji su timovi izgubili ili remizirali..i onima ciji su timovi olaksani u klupskoj kasi radi dobivanja bodova nek tebi boston veceras dobije a za ostalo cemo lahko a valjda ce te i vi nekad moci rahat otici u Bijeljinu ili Srebrenik po bodove Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted April 13, 2013 (edited) To znaci da je bilo prije 20 godina, jer zadnjih 15 godina (rat ne racunam) nama ide vise nego dobro Nemoj Dino da ti to pomračenje uma potraje. Edited April 13, 2013 by HaRe! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted April 14, 2013 Iako oslabljen Željezničar se iživljava nad Radnikom, sada je 0-3 Sad našli da se iživljavaju. A ja kad igram na njih, oni 0:0 protiv Zrinjskog, A možda je to bilo , Pustićemo vas da nas pobedite u Kupu, a vi nama dajte makar 1 bod u prvenstvu. Laku noć! Quote Share this post Link to post Share on other sites