Almiric 5 Posted April 13, 2013 Prosao mi PSG danas...odlicno..Jos Bruinsi veceras... Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted April 13, 2013 Prosao mi PSG danas...odlicno..Jos Bruinsi veceras... strašno, večeras Boston igra bez čak sedmorice standardnih.... navijača Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted April 13, 2013 vidim da zeljovci padaju na analizama a igraju kontra Zelje ccccc sta je ovo ne vjerujete svom klubu vise? :) Ovo je najsladji pad koji se moze desiti kladionicaru, kontam ako Zeljo pobijedi nece mi biti zao sekunde.... igrao sam objekktivno,a ne srcem.... ali Zeljo je gigant i pokazuje kada je najteze da igraju najbolje.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 13, 2013 vidim da zeljovci padaju na analizama a igraju kontra Zelje ccccc sta je ovo ne vjerujete svom klubu vise? :) mi bar "nevjerujemo" kad fali 8 standradnih igraca od toga 2 reprezentativca a vi Sarajevu vise nevjerujete ni kad igra u najjacem sastavu, ako se tako moze reci jer su losi do bola al u pravu si sto nas napadas... cuj tamo neki Radnik pa da se Zeljo njega boji, jos kazu dobar je Radnik, pobijedio je Sarajevo ccccccc... pa zar je to neko mjerilo, dobar je onda i Travnik pa i Gradina je dobra Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted April 13, 2013 (edited) kako ste mi dragi zeljovci :) Edited April 13, 2013 by Almiric Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted April 13, 2013 Meni u igri 4 od 4 odigrana tiketa...veceras americki sportovi odlucuju..Bruinsi, Capitalsi i onaj par sto je Crni odigrao na analizi...valjda ce nesto proci... Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted April 13, 2013 Ne strahuje se od Radnika, a plati se njihovim igračima da se šetkaju po terenu. :50yes:Sve će se ovo vratiti, samo se nadam Amaru Osimu, a ne mladim igračima koji nisu krivi za ovo što se radi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted April 13, 2013 Hare ja to ne osudjujem jer se to radi svuda, a kod nas pogotovo, socijalna zemlja koja jos nije ni u tranziciji...trebali smo i mi platiti ako su vec potkupljivi a ne gubit bodove... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted April 13, 2013 dodatak gornjem postu...ja ipak ne bih uzeo Zeljine pare :) sta ja znam sta bi me moglo strefiti :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 13, 2013 Hare ja to ne osudjujem jer se to radi svuda, a kod nas pogotovo, socijalna zemlja koja jos nije ni u tranziciji...trebali smo i mi platiti ako su vec potkupljivi a ne gubit bodove... ma ja svi namjestaju samo Sarajevo i Mancester igraju posteno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted April 13, 2013 Manchester ne mijesaj u ovo! :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 13, 2013 ... i jos da dodam... kad su bili sve kecevi onda se govorilo jebo ovo domacinska liga... a kad su pocele dvice sad podje prica jebo ovo, namjesta se... ko bi vama pitarima ugodio... jedino je liga bila postena one jedne davne godine kad ste je osvojili Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 13, 2013 Manchester ne mijesaj u ovo! :) ma ja u pravu si... oni su posebna prica o namjestanju... mi smo male mace za njih Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted April 13, 2013 ... i jos da dodam... kad su bili sve kecevi onda se govorilo jebo ovo domacinska liga... a kad su pocele dvice sad podje prica jebo ovo, namjesta se... ko bi vama pitarima ugodio... jedino je liga bila postena one jedne davne godine kad ste je osvojili da se druzis sa Nijazom Brkovicem, znao bi mnogo toga...i bilo bi te sram pisati ovdje ovakve postove Quote Share this post Link to post Share on other sites