Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

13.04.2013.

Recommended Posts

Baseball, MLB
22:05  CET (13/04/2013)
Oakland Athletics - Detroit Tigers(Money Line)
Pick: Detroit Tigers
Odd: 1.87
Bookie: Marathonbet
Stake: 8/10

Večeras se na O.co Coliseum, (Oakland, California ) igra meč između domaćih Athleticsa(9-2) i gostujućih Tigersa(5-5)...
Ja na večerašnjem meču idem prilično jako na Tigerse to jest već sam ih uzeo jel svaka čast Athleticsima ali ne uzeti Verlandera po ovoj kvoti sebi nebi mogao da oprostim ma izgubili i 10-0 kvota u gotovo svim kladionicama je u padu što je meni i razumljivo.
Naime već sam pričao dosta o Oaklandu kad sam ih posle dva poraza na startu prilično jako uzeo protiv Marinersa ali nisam verovao da će napraviti seriju od čak 9 vezanih pobeda dobili su serije protiv Houstona što je bilo i za očekivati ali i razbili Angelse u sva tri meča koji su evidentnoj krizi sinoć tek posle 12inn. dobili meč iako su gubili veći deo utakmice i sinoć je Detroit bio mnogo bolji ali nije sačuvao prednost i iskoristio šanse.
Tigersi imaju ponovo sjajan tim još jači nego prošle sezone iako nisu sjajno krenuli ponajviše zbog pičinga posebno bulpena koji ih je prodao u par mečeva.
Večeras na moundu sjajan pitching match gde za OAK: Anderson-LHP (1-1, 1.38) dok za DET: J.Verlander-RHP (1-1, 2.19) svakako je ovde prednostna strani Verlandera.
Anderson svakako veoma perspektivan mladi pičer koji već ima poprilično iskustva imao je dosta problema prošlih sezona sa povredama koje su ga možda i omele da pruži i bolje partije.
Sezonu je otvorio solidno protiv poraz protiv Seat. kući i očekivani trijumf na strani u Hou. nije još bacao protiv jakih udaračkih timova što će sigurno večeras biti njegov najveći izazov ove sezone.
Udarači Det. su pokazali prošle sezone da mogu da ga dohvate u pley ofu iako u karijeri nema tako loš bilans sa Det. 2-2 3.78.
Sa druge strane za Tigerse Verlander već dve sezone možda i najdominantniji pičer današnjice sezonu otvorio solidno u pobedi sa Minn. bez dozvoljenog rana iako je imao problema na meču i za njega odbacao jako kratko samo 5 inn. dok je kući doživeo prvi poraz od Yenkija iako nije bacao loše ali nije imao suport batera.
Očekujem od njegaq konačno jedan pravi mečiako su kaoprošle sezone bateri domaćinau HOTU ali su oni mnogo opasniji na gostovanjima dok njega su retko kad dohvatili u karijeri sa Oak. ima poziotivan skor 7-5 uz fenomenalnu eru 2.38.
Prošle sezone je pokazao upravo kad je bilo najbitnije u pley ofu kada su Athleticsi bili u neviđenom zamahu on ih je u oba meča spustio na zemlju i bio najzaslužniji u pobedi Det. u seriji jel je na oba meča odneo pobede prvo u Detroitu 3-1 kada je odbacao 7 inn. dozvolivši samo jedan ran dok je posle 2-2 u seriji u odlučujućem petom meču kad su svi posle dve pobede Oakl. kući očekivali možda i senzacionalno izbacivanje iako je Detroit vodio 2-0 ali u odlučujućem petom meču je pokazao svoju dominaciju odbacavši ceo meč bez i jednog dozvoljenog rana u pobedi od 6:0!!!
On je svakakopičer koji ima najveći prosek pičeva po meču i sposoban je ako gaide da baci i 120/130 pičeva tako da ako bude imao veče ona jedina prednost Oak. bulpen može da neigra ulogu!!!
Što se hitinga tiče i tu je svakako prednost na strani gostiju koji imaju mnogo bolje power udarače.
Jednostavno po meni su večeras Verlander i Tigersi u prednosti i uzimam ih ML........!!!

Baseball, MLB
19:05  CET (13/04/2013)
Boston Red Sox-Tampa Bay Rays(Money Line)
Pick: Tampa Bay Rays
Odd: 2.08
Bookie: Marathonbet
Stake: 5/10

Večeras se na čuvenom Fenway Parku,( Boston, Massachusetts ) igra meč između domaćih Red Soxa(5-4) i gostujućih Raysa(4-5)...
Mečizmeđu diviziskih rivala iz American League East koji su u zadnjih 3/4 sezoneprerasli u veliki rivalitet od kako je Tampa postala veoma ozbiljna ekipa.
Red Soxi su sjajno otvorili sezonu ali su sa dva uzastopna poraza malo pokvarili utisak i evidentno je da za razliku od pre 3/4 sezone u zadnje vreme mnogo teže igraju na svom Fenweyu nego na gostovanjima tako da u zadnje vreme kući imaju jako loš skor

BOS are 8-21 in their last 29 home games.

Ja asm se iz togi još par razloga uparavo odlučio da igram na goste večeras kvota je odlična i vredna rizika i naprethodna dva meča sam igrao na Baltimor...
Večeras na moundu dvasjajna levoruka pičera za BOS: J.Lester-LHP (2-0, 1.50) dok za TB: Price (0-1, 8.18) ja biiporedtoga što je Lester otvorio sezonu fenomenalno dok je Price otvorio užasno upravo njemu dao malu prednost i on je jedan od bitnih stvari kojesu me navele da igram na Rayse.
Lester je sjajno startovao sezonu ali on daleko bolje baca na gostovanjima dok na Fenweyu nije sjajan
39-25 3.89 ERA. kao i to da protiv Tampe iako ima pozitivan skor 10-8 ima iprilično lošu Eru 4.30 i neće mu biti lako jel je hiting Tampe prilično dobar protiv levorukih udarača.
Sa druge stranae Price svakakojedan fenomenalan bacač koji je za njega počeo iznenađujuće loše sezonu ali videlo se tojoš na pripremama da nema dobru kontrolu lopte ali protiv Red Soxa ima sjajnu statistiku 8-4 3.08 a posebnoje impozantan na Fenweyu gde ima u karijeri brilijantnu statistiku 4-1 2.22era n a sedam startoova u Bostonu.
Jednostavno i treći loš perfomans od njega bi bilo previše imora da iskoristi i lošu formu hitera Bostona koji na zadnja tri meča su dali samo 10 ranova za Fenwey malo!!!
I hiterski bi ipak dao malu prednost gostima kao ito da u zadnje vreme dobro prolze na Fenweyu dve vezane pobede kao i 4 pobede u nizu nad Red Soxima

09/26/12  BOS 2 - TB 4  
09/25/12  BOS 2 - TB 5  
09/20/12  TB 7 - BOS 4  
09/19/12  TB 13 - BOS 3

Kao i to da kad Price startuje imaju -

TB are 6-2 in Prices last 8 starts vs. BOS.

Kako god bilo probaću sa pobedom Raysa ML koja dobro plaća...!!!!

MLB - 13.04.2013.

03:05 - Posted Image LAA Angeles - Posted Image Houston Astros

Jučer sam odigrao na autsajdera Norrisa (Houston) jednu čisto statističku okladu na 1. poluvrijeme uz odličan tečaj (2.080). Naime, pokazalo se da Houston nije izgubio susret u 1. poluvremenu kada je Norris startao dugo dugo vremena. Budući je nasuprot sebe imao neuigranog Hansona (došao iz Atlante ove godina) i lošu karmu LA Angelsa koji su do jučerašnjeg poraza imali skor 2-7, sve je kazivalo da bi Houston mogao sa hendikepom pokriti 1. poluvrijeme, a i krajnji rezultat. Prognoza se pokazala točnom i nakon pola susreta Houston je vodio 5:0.

Činjenica je da je Houston ove sezone imao jedan od najgorih startova u povijesti, jer je nakon početne pobjede kod kuće protiv Texasa sa 8:2 (bacao je Norris) nanizao 6 poraza zaredom (5 kod kuće) i da su ga već počeli otpisivati. No, kako to biva u sportu, nešto se prelomilo i Houston je na gostovanju kod Seatla ostvario dvije pobjede zaredom (16:9, 8:3) i jučer 5:0 protiv LAA.

Činjenica je da se i LAA nalazi trenutno u najgoroj povijesnoj situaciji nanizavši 5 poraza zaredom, a 8 u zadnjih 10 susreta.

Večeras za LAA baca 24-godišnji Garrett Richards relief pitcher (pomoćni, rezervni bacač) sa dvogodišnjim iskustvom koji je na brdašce upao silom prilika da mijenja ozljeđenog Jered Weavera. Prošle sezone je imao 9 startova, skor 3-2, 4.42 ERA, 1.604 WHIP u 53 inninga.

Za Houston će startati 27-godišnji Lucas Harrell starting pitcher koji je ove godine upisao dva poraza kod kuće (Texas i Oakland). Večeras će se prvi put naći nasuprot LAA udaračima. Lanjska statistika kazuje da je solidno bacao na gostovanju, gdje je u 19 susreta ostvario 6 pobjeda i 8 poraza sa samo bodom razlike. Harrel je dosta čvrst bacač za udarače dešnjake i LAA udarači bi večeras mogli imati problema sa njim. S druge strane, ako dobro zaključujem, Houstonovi udarači su se probudili i pogađaju.

Vrijeme će biti oblačno sa zapadnim vjetrom 3 m/s. Od strane bookmakera LAA je i večeras postavljen kao izraziti favorit, a da li je?

Moje predviđanje večerašnjeg susreta:

- Houston Astros +0.5 1st Halfs (5 innings) - 2.100 @ Pinnacle :uredu: 
- Houston Astros +1.5 - 1.787 @ Pinnacle :uredu: 
- Houston Astros Over 3.5 - 1.980 @ Pinnacle :uredu:

Uspješan odabir! 

:crossfingers:  :14clover:

Edited by Tuto