Almiric 5 Posted April 13, 2013 23:05, Buffalo Sabres - Tampa Bay Lightning, tip 1, @ 2.35, 8/10, Unibet Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted April 14, 2013 Baseball, MLB19:35 CET (14/04/2013)Washington Nationals - Atlanta Braves(Money Line)Pick: Washington NationalsOdd:1.65Bookie: MarathonbetStake: 7/10Večeras se na Nationals Park,( Washington, District of Columbia ) igra meč između domaćih Nationalsa(7-4) i gostujućih Bravesa(10-1)...Ja na ovom meču dajem prednost domaćinui uzimam ih ML...!!!Domaćin je posle veoma ubedljivih igara izgubio dva meča zaredom kući iako su preksinoć izgubili dobijeni meč do 8 inn. su vodili čak 4-0 i onda su zbog jako loše kontrole lopte bulpena kao i erora 9 inn. dozvolili Bravesima da se vrate u meč ina kraju u 10 inn. ida pobede.Dok Bravesi iakocneigraju tako moćno kolko to rezultat pokazuje imaju 8 vezanih pobeda ponajviše zbog neverovatno dobrog pičinga gotovo svih startera što nemože još sigurno dugo da traje.Večeras na moundu za WAS: G.Gonzalez-LHP (1-0, 0.82) dok za ATL: P.Maholm-LHP (2-0, 0.00) ja bi pored svega ovde ipak dao prednost Gonzalezu...O Gonzalezu sam već mnogo puta pisao sjajan pičer koji već par sezona baca fantastično i sve je bolji i bolji dok je Malholm tek prošle sezone pružio dobre partije i ove sezone je počeo fantastično ali on poi meni nije pičer koji može u kontinuitetu da pruža odlične partije posebno večeras jel se susreće sa timom protiv koga u karijeri ima užasnu statistiku 1-6 5.52.Pored prednosti u pičingu prednost bi domaćinu daoi u hitingu koji ima kompletniji tim posebno što su gostima povređeni i dalje prvi kečer B. McCann kao i sjajna 1B F. Freeman .Mislim da je večeras došao kraj seriji Bravesa i uzimam Nationalse ML...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites